Kolikkkk !!!!!!!!
95 görüntüleme

Melike R. H.
29 Eylül 2025 21:00
Bebeğim1 buçuk aylıkve kolik çıldırmak üzereyim ne yapsam susmuyor Allah rızası için taktik verin

Aybüke C. H.
29 Eylül 2025 21:02
gaz damlası ( lactocol günde 12 damla 4/4/4 yada 6 /6 ) ve clinikid masaj yağı karnına ve ayak tabanına her alt açmada sürün emin ol çok işe yarayacak bayağı iyi gelecek

Melike R. H.
29 Eylül 2025 21:04
Teşekkür ederim deneyelim
A
Ayşe N. D.
29 Eylül 2025 21:05
Acı elma yağı ile masaj bende işe yaramıştı karın çevresine ve ayaklarının altına bilindik gaz damlalarının hiç biri işe yaramıyor tersine çocuğu dahada coşturuyor birde mutlaka gözetimimde karın üstü yatırıyordum biraz daha uzun uyuyordu dediğim gibi gözümü ayırmıyordum karnına baskı olduğu için sancıına iyi geliyordu galiba yüz üstü yatmak
A
Ayşe N. D.
29 Eylül 2025 21:06
Evet arkadaşın dediği clinikid masaj yağınıda kullandım o da baya iyiydi

Melike R. H.
29 Eylül 2025 21:08
Biogaia gaz damlası bi işe yaramadı malesef sadece onu denedim masaj yağını duydum daha önce onu da deneyelim

Melike R. H.
29 Eylül 2025 21:09
Yüzüstü yatırmak istemiyorum çok sık kusuyor ne olur ne olmaz korkuyorum
A
Ayşe N. D.
29 Eylül 2025 21:22
Dediğim gibi ben gözümü ayırmadan sırf biraz rahatlasın diye yapıyordum kusma gibi bir durumu varsa aynen yatırmayın bizim için tek çözüm sık sık masaj youtube da gazlı bebek masajı yazarsanız bir kaç video var
Ş
Şerife H. ..
29 Eylül 2025 21:28
Dedikleri gaz damlaları ve clinkid yaği asla işe yaramıyor damlalar geçici süreliğine belki iyi geliyo ama oda Maxyarim saat ayaklarına karnınazeytinyag ile masaj ve ten teması çok iyi geliyo bir de elektrik süpürgesi gibisesler de iyi geliyo uyuturken özellikle . Araba gezmesi de baya iyi oluyodu