Kolik Bebek mi Gaz mı
101 görüntüleme
B
Büşra S.
3 Ekim 2025 13:21
Bebeğim 52 günlük gazını kakasınıyapabiliyor ama her gün saat 11 den gece 11 e kadar krizlere giriyor memeyi reddediyor sürekli ıkınıyor

Melike R. H.
3 Ekim 2025 13:30
Benim kızımda 50 günlük bizde gece başlıyor aynısekilde akşam7 den gece 1 e 2 ye kadar muhtemelen sizde durum kolik hiçbir sıkıntı yokken ağlama krizi aynı saatlerdeyse koliktir
K
Kübra ..
3 Ekim 2025 13:54
Emmediği zaman ne yapıyorsunuz. Bizde de aynı durum var. Ağlıyor emmek istiyor ama kendini sıkıyor kızarıyor ayaklarını ittiriyor emmiyor her gün aynı saat arasında oluyor. Ben meme reddi olmasın diye biberonla falanda vermiyorum sakinleşmesini bekliyoru. Bi 4-5 saat aç kalıyor. Siz ne yapıyorsunuz
B
Büşra S.
3 Ekim 2025 14:05
Benimkide öyle ittiriyor emmek istemiyor kilo kaybı olduğu için doktor mamayı destekleyin dedi bazen önce memeyi alıyor sonra mama bazende hiç memeyi almıyor

Melike R. H.
3 Ekim 2025 15:02
Ten tene temas çokiyi geliyor zeytinyağı ile biraz masaj karın ve sırt bölgesine ve ayak altlarına sakinleşince de hemen meme :)
K
Kübra ..
4 Ekim 2025 17:18
Mamayı yiyor mı peki memede ağladıktan sonra. Biberon mı veriyorsunuz şırınga mı benimki masajada izin vermiyor çok ağlıyor 🥺
B
Büşra S.
4 Ekim 2025 18:28
Mama yiyorve biberonla veriyoruz mecbur çünkü doğar doğmaz küvezde kaldı orda anne sütünü biberonla verdikleri için biberonla istiyor