Kol Altı İmplant
223 görüntüleme
F
Fatma
10 Ekim 2025 06:27
Ya bende doğum yapalı üç ay oldu bu korunma yöntemini düşünüyorum ama hala adet görmedim korkudan kaç defa hamilelik testi yaptırdım ama negatif kullanıp memnun kalan var mı
C
Cemilenur S.
15 Ekim 2025 12:31
Ben 1 sene kullandım. Ama 1 senede regl olmadım o yan etkisi olmuştu bende. Onun dışında ağrısız acısız bişey. Sadece implantı takmadan önce orayı uyuşturuyorlar o biraz acıtmıştı onun dışında memnun kalmıştım
H
Hamide Ş. ..
15 Ekim 2025 13:45
Bende merak ediyorum bu yontemi bu arada emziriyorsanız adet gormemeniz normal oğlum 7.5 aylık dahayeni oldum bende
F
Fatma
15 Ekim 2025 14:16
Kilo yapıyor diyorlar ama o biraz korkuttu beni 😬
F
Fatma
15 Ekim 2025 14:16
Şansa bak ki bugün regl oldum 🤣🤣

Simay G.
22 Ekim 2025 07:01
Kadın doğumda çalışan biri olarak çok fazla tercih edilen bir korunma yöntemi değildi fakat doktorlarımızın korunma açısından %99 etkili olduğunu söylüyorlardı. Ama memnun kalmayap çıkartmaya gelende bir çok kişi vardı onlarda şuşekilde çoğu adet olamadığı ya da çok düzensizleştirdiği için çıkartmak istedi kimi bastırınca hissediyorum istemiyorm diye gelirdi cs vs bence yine mantıklı olan hormonlu veya hormonsuz sprial taktırmak
F
Fatma
22 Ekim 2025 07:23
Peki spiral takınca adet olmak zorunda mıyız
M
Merve A.
22 Ekim 2025 11:19
Ben 4 ay önce taktırdım çok memnunum regl görüyorum ara kanamam oluyor bazen o da çok az geliyor günlük pede dahi ihtiyaç olmayabiliyor ben adet olmak istemiyorum zaten olmazsam da dert değil benim için
F
Fatma
22 Ekim 2025 11:22
Merve hanım kol altı mı spiral mi taktınız
M
Melike M.
27 Ekim 2025 20:21
Merve hanım kol altı implanttan bahsediyor sanırım.Aylardır benimde kafama takılan konuydu bu iyi denk geldi.Bugün doktorumla görüştüm.Tek söylediği şey.Kanamalarda aşırı düzensizlik yapıyor.Kimi zaman çok yoğun ve uzun süreli kanamalar olur.Kimi zaman kanaman olmaz.Düzenli bi adet takvimin varsa ve benim için adet görmek önemli diyorsan önermem ama yok benim için sorun degil diyorsan bunları göze alıp takalım dedi.Kilo alımı,ağır kaldıramama gibi şeyleride sordum hepsine hayır yok öyle bişey sadece söylediğim gibi kanamayı etkiliyor dedi
F
Fatma
27 Ekim 2025 20:24
Ay Melike hanım çok teşekkür ederim açıklamanız için çok iyi oldu bu açıklama siz taktırdınız mı? Ve ayrıca taktırınca regl olmamız gerekiyor mu
M
Melike M.
28 Ekim 2025 17:35
Ben taktırmadım henüz dün konuştuk doktorumla.Regl oldugumda gitmem gerektiğini söyledi.Adetin 2.günü gelebilirsin dedi onu bekliyorum.Koruma oranı çok yüksek bu yüzden cazip geliyor.