Klimada Terleme

71 görüntüleme
K

Kübra A.

17 Eylül 2025 03:01
Merhabalar bebeğim 5 buçuk aylık erkek bir bebek normalde Ankara’da yaşıyoruz fakat bir süreliğine Mersindeyiz. Hava çok sıcak olduğundan klimalı odada uyuyoruz çok çok terliyor özellikle dönmeye başladığı için yüzüstü uyuyor göğüs kısmı sırılsıklam oluyo emerken bile terliyor kafası burnu akmaya başladı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun 🙏🏻
Ş

Şeyma ..

17 Eylül 2025 03:35
Aynı sorun bizde de var 8 aylık kızım sürekli sırtına bez katıp uyuyup uyanınca muhakkak üzerini komple değişmek lazım ne yaparsanız yapın terliyor
D

Damla B.

17 Eylül 2025 04:23
Klimanın derecesini azaltıp odayı serin tuttuğunuzda da mı terliyor? Odanın derecesi kaç oluyor baktınız mı? Serin bir odada çocuğun bu şekilde terlememesi lazım
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

17 Eylül 2025 04:56
Klimayı sürekli aç kapa yapmayın belli bir dereceye sabitleyin oda bi sıcak bi serin olmasın 24-25 derecelere hatta 27ye kadar sabitlerseniz o kadar yoğun terlemez.
S

Sezin T.

17 Eylül 2025 05:24
Benim de oğlum 4 aylık, mümkün oldugunca içeriyi soğuk tutuyorum. Biz de mersinde yasıyoruz ve mayıs ayından beri bebeğin bulundugu oda 22-24 derece arası. Sürekli havalandırıyorum.
Üşür diye endişelenmeyin bizim doktorumuz bu şekilde olmasını istedi. Erkek bebekler biraz daha fazla terlemeye müsait. Pamuklu kıyafetler ve hava alan bir çorapla hiçbi şey olmaz üşümesinden korkmayın terlemesi daha sıkıntı:)
K

Kübra A.

17 Eylül 2025 05:32
Ben üşümesinden korkmuştum çok teşekkür ederim dediklerinizi hemen uygulayacağım 💝

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir