Kızlar Lütfen Bakın Bı Acill

160 görüntüleme
S

Sabriye N.

16 Ekim 2025 11:35
Düncildime altınigne yaptırdım. Aynızamanda da bebek emziriyorum fakat yaptırdıktansonra araştırdıkaltin iğneemziren anneye yapilmazmis .şuanvicdannazabi çekiyorumhic emzirmedim dündenberdie sütünüsagip döküyorumsurekli . Yarınfalan emzirsem.birsey olur mu acaba
Y

Yasemin K.

16 Ekim 2025 11:43
Sabriye Hanım daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Altın iğne zaten yüze uyaran vererek yapılan bir işlem. Dermapen gibi ancak iğne başlıkları farklı. Ardından yüze nemlendirici gibi uygulamalar yapılıyor. Emziren anneler botoks, lazer gibi işlemleri yaptırabiliyor. Birçok uygun ilaç tedavisi alabiliyor veya bakım ürünü kullanabiliyor. Bahsettiğiniz uygulamada kimyasal kullanılmıyor diye biliyorum ben. Size kim söyledi ki emzirilmez diye?
Ö

Özay A.

16 Ekim 2025 11:43
Cildinize kimyasal krem sürüldümü? Bide siz emziriyorum diye söylediniz mi?
Y

Yasemin K.

16 Ekim 2025 11:44
Bence vicdan azabı yaşayacağınız bir şey yok. Elbette bu konuda uzman değilim ama işlemi dün yaptırmışsınız ve bence bugün rahatlıkla emzirebilirsiniz diye düşünüyorum
Ö

Özay A.

16 Ekim 2025 11:45
Emziren annelere yapılmaz diye bir şey duymadım sadece altın iğne yapılmadan önce cilde süreken kimyasal varsa miktarı ona göre ayarlanıyor diye duymuştum.
S

Sabriye N.

16 Ekim 2025 13:12
Merhaba yasemin hanım ben int araştırdım sonra da pişmanoldun o an anlayamadımolur mu olmaz mıfiye int de yapılmazdiye sonra da korktum
S

Sabriye N.

16 Ekim 2025 13:13
Kimyasal ürünkullandigini hiçbilmiykrum sordum hatta yaptirmayayim emziriyorumdiye hatta bişeyolmaz dedi yaptığımsalon
Y

Yasemin K.

16 Ekim 2025 13:21
Yani tam emin değilim tabi ama artık yapılmış ve geri dönüşü yok. Saç boyatmak gibi düşünülebilir.kimyasal maruziyeti olduysa bile bir kereye mahsus oldu ve üstünden bir gün geçmiş. Ben olsam emzirirdim🙂 sizi yanıltmak istemem
Ö

Özay A.

16 Ekim 2025 14:06
Bildiğim kadarıyla yapılan işlem yüzelsel cilt üzerinde ve dolaşım sistemine geçmediğini biliyorum ama tabi yine de doktordan onay almak lazım:)üzmeyin kendinizi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir