Kızım Yataktan Yere Düştü
353 görüntüleme
B
Buse N. ..
27 Haziran 2025 19:41
Kendi yatamdan 1 metre feln dur yere kızım 8 aylık yüz üstü parke ye düştü anlı morardı ve az şişti çok ağlamadı hatta az ağladı sonra oynamaya başladı .10 saniye arka mı dönmem ile kızımı yerde buldum. düştü esnada gördüm ama yetişemedim çok korktum korkuyorum da bir şey olur mu hastenye gitmelimiyim noolur cevap verin
G
Güljahan A. ..
27 Haziran 2025 19:52
Dustugu yer kizinizin boyundan buyukse mutlaka gitmeniz gerekiyor diye duymustum, ama bence yinede gidin iciniz rahat eder en azindan
E
Erva K.
27 Haziran 2025 19:58
Bence gitmelisiniz. Bıngıldağını kontrol edin şiş gibiyse hemen gidin, yatarken ellerinden tutup kaldırım dengeli kalkabiliyor mu
B
Buse N. ..
27 Haziran 2025 20:00
Yok bıngıldak şiş değil keyfi yerindeydi uyudu şimdi elini tutup aslınca da kalktı ayağı
P
Pınar G. ..
27 Haziran 2025 20:08
Benim bebeğim de 6 7 aylık gibiydi 1 m.kadar mesafeden fayans zemine düştü dediğiniz gibi doğru düzgün aglamadi bile sadece kontrol altında tuttum gözlemledim herşey normal gidince götürmedik endişe etmeyin.
B
Buse N. ..
27 Haziran 2025 20:10
Çok teşekkür ederim Pınar hanım içim biraz rahat etti
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 11:19
Benim oğlum da çok kez kafa üstü düştü koltuktan yataktan. Aniden atıyordu kendini, ben ne olduğunu anlamadan yerle buluşuyordu. Hepsinde takip ettim, iki üç saat uyutmadım, bulantı kusma huzursuzluk, düştüğü yerde bariz büyük şişlik,kanama açık yara yoksa takipte kalın. Bebeğiniz boşu yere tomogrofi radyasyonuna maruz kalmasın. Geçmiş olsun
B
Buse N. ..
28 Haziran 2025 12:04
Çok teşekkür ederim hafif şişilik vardı geçti sabah
M
Merve A.
28 Haziran 2025 12:22
Ara ara uyandırın fışkırır tarzda kusma yoksa takip edin.
Ş
Şeyma C. ..
28 Haziran 2025 18:44
Benim kızım da düşmüştü çok ağladı. Önce bişey yok gibiydi daha sonra kolunu hareket ettirememeye başladı. Hastaneye götürdük hemen köprücük kemiği kırılmıştı. İnşallah sizin bebeğinizde bişey yoktur ama hastaneye götürmeniz iyi olur bence
N
Nur Y. Ö.
7 Ekim 2025 05:34
@Buse Nur Devecioğlu çok geçmiş olsun. Kızınız daha sonra nasıl oldu? Hastaneye gittiniz mi? Akşam benim de oğlum(8.5 aylık) parkeye yüz üstü düştü. Ama kafasının sağ tarafında kızarıklık var, buz tuttuk ama biraz şişmişti. Çok vicdan azabı çekiyorum, mahvoldum. Uyuttuktan sonra bizim yatağın üstüne koymuştum. Normalde sakin uyur, ama uyurken hareketleneceği tuttu 2 kere döndü. Kameradan izliyordum, mutfaktan gelene kadar düştü. yatarken kafasının üst tarafına denk gelen yere doğru döndü, normal dönse düşmeyecekti. Çok ağladı, ama sonra sakinleşince gayet normaldi hareketleri, gözleri, algıları. Offff kendimi yiyip bitiriyorum.
D
Dilara D. ..
7 Ekim 2025 21:13
Benim oğlumda 8 aylıkken benim yatağımdan parkeye düşmüştü kusma vs yoktu morluk ve şişlik vardı ve keyfi beslenmsi yerindeydi içimiz rahat etsin diye götürdük kafa tasında ufak bı kırık çıktı 24 saat gözlemde tuttular bı şey çıkmadı bu aylardaki kırıklar bir hafta kadar kısa bısurede Kaynar sadece 1 2 ay çok dikkat edin darbe almasın dedi 1 ay sonra kontrole gittik tomografi dahi istemediler. Kendiniz gözlem altinda tutun bı problem olursa goturursunuz.
B
Buse N. ..
9 Ekim 2025 23:51
@Nur Yankuncu Özdemir merhaba sizde çok geçmiş olsun bildirm kapalı oldu için görememişim kusura bakmayın kızımın o gün kafası hafif şişti ve morardı daha sonra bişey olmadı zaten harekeleri normaldi hatta ben kızımdan fazla ağlamıştım. Sizin gibi bende çok vicdan yaptım nie arkamı döndüm ( bez almak için dönmüştüm bu arada) diye haklı olarak ama içinizi ferah tutun umarım şuan bebeğiniz iyidir
N
Nur Y. Ö.
10 Ekim 2025 00:01
@Buse Nur Devecioğlu çok teşekkür ederim. Evet iyi şu an çok şükür. Doktora gitmedik, bilmiyorum iyi mi yaptık kötü mü yaptık. Ertesi gün akşama kızarıklık ve şişlik gitti. Keyfinde, yemesinde, içmesinde bi değişiklik olması çok şükür. Elinden tutunca kalkıyor, yine ellerini tutunca adımlar atıyor. Öyle her şey yolunda görünüyor şu an. 8 gün sonra 9.ay kontrolü var. Orda söyleriz doktora, bakalım bişey dermi. Umarım bir daha yaşamayız böyle şeyler. Hiç bir anne yaşamasın. Hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Geçmiş gitmiş olsun İnşallah hepimiz için.
N
Nur Y. Ö.
10 Ekim 2025 00:10
@Dilara Demirci Size de çok geçmiş olsun. Yaa kırık çıkmasına çok üzüldüm. Ben de bundan endişeleniyorum. Yurt dışında yaşıyorum, hastaneye gitsem çocukla ilgili başka sıkıntılar yaşarım düşme olayından dolayı diye de korkuyorum. Ama verdiğiniz bilgiler çok önemli benim için sağ olun. 8 gün sonra 9.ay kontrolümüzde doktorumuza söyleriz bakalım ne diyecek. Her gitmenizde de röntgen çekildi mi?
D
Dilara D. ..
13 Ekim 2025 19:36
Hayır sadece ilkinde emin olamayıp ikincisini istediler onu dışında 1 ay sonraki kontrolüde dahil röntgen istemediler. Size de çok geçmiş olsun. Endişelenmeniz normal tabii ki ama 24 saat içerisinde bı problem yasamadiysaniz yaşayacaginizi da düşünmüyorum. Biz gittiğimizde çok şaşırmıştı doktor kırık olmasına bıngıldagi açık olan çocuğun kirik olması çok nadir olabilecek bir şeymiş yani çabuk kırılması mümkün değilmiş. Bizim yatagimiz biraz da fazla yüksek.
N
Nur Y. Ö.
14 Ekim 2025 05:08
@Dilara Demirci umarım şu an her şeyi yolundadır oğlunuzun. Bizim olayın üstünden 1 hafta geçti. Ama dün gündüz tek meme emdikten sonra birden ve şiddetli bir şekilde benim üstüme kustu. Hatta burnundan da aktı baya. Ama bir hafta sonra olduğu için düşmesiyle ilgili değildir diye düşünüyorum
S
Suzan K. G. ..
15 Ekim 2025 16:12
Böyle durumlarda bence buraya yazmayın. Düşmüş ve alnı morarmış direk hastaneye kosmaniz lazım. Bu akıl alınacak bir durum değil