Kızım Asla Yemek Yemiyor
99 görüntüleme
E
Esen D.
10 Eylül 2025 10:01
Kızım 19 aylık ek gıdaya başladığımdan beri asla yemek istemiyor kaşığı çatalı ittiriyor günde 5 kez mama içiyor yemediği için mamayı bırakmak istiyorum gün içinde ama yemiyorken nasıl yapacağım bilmiyorum fikri olan
M
Meltem G.
10 Eylül 2025 10:37
Önüne koysanız eliyle kendi kendini beslese faydası olur mu mesela sabah uyandı mama vermeyin direk önüne elinde yiyebilecegi şeyler verin pankek domates zeytin gibi yemez mi acaba o şekilde döke saça
E
Esen D.
10 Eylül 2025 10:41
Onlarıda denedim fakat hepsini yere atıyor tek tek verdim yine attı bir tane sürmüyor ağzına
G
Gamze B.
10 Eylül 2025 10:56
Benim de kizim 18,5 aylik oldu. Benim kizim istahliydi ama son 1 aydir bende problem yasamaya basladim. Sebebi nedir gecici mi bilmiyorum. Ama her yolu deniyorum. En son adini sıkça duydugum bir kids macununu denesem mi diyorum.
N
Naz E.
10 Eylül 2025 10:57
Benimde oğlum 11 aylık ek gıdayı hiç yemiyor diliyle itiyor anne sütü ve mama içiyor doktor 1 yaşından sonra artık süt veya mamanın bi anlamı yok yemesi lazım diyor ama yediremiyorum psikolojim bozuldu sürekli bu durumu düşünüyorum kendimi yetersiz hissediyorum sizin hiç yemedi mi yiyordu ama şimdi mi yemiyor ?
G
Gamze B.
10 Eylül 2025 11:00
Ustelik istahsiz bebekler icin once kan tahlili istenir degerlerine bakilir. Kizimin kan degerleri de guzel. yemek konusunda israr da etmiyorum. oyun oynayarak da denedik mama masasinda ayakta her sekilde teklif ediyorum yemeyecekse yemiyor. En sonunda ofkeleniyorum. Onun icin cok israr etmiyorum acikinca sen bana soyle o zaman yemek verecegim diyorum anladigi kadar artik 😄
E
Esen D.
10 Eylül 2025 11:42
Benim hiç birsekilde yemiyor 7-8 aylıkken yiyordu sadece püre gibi sonra katıyı hiç istemedi şimdi hiçbirsekilde yemiyor eline salatalık elma ver mesela ısırıp ısırıp yere atıyor
E
Esen D.
10 Eylül 2025 11:43
Bu hafta birde devlet hastanesine götüreceğim belki tahlil yaparlar normalde özele götürüyorum ama doktorum yiyene kadar mama içicek dedi ama bana yanlış geliyor günlük sadece suyla geçer mi mamayada bir süre sonra güç yetmiyor
N
Naz E.
10 Eylül 2025 12:08
Haklısınız ben dün tahlil yaptırdım Ferritin düşük çıktı oda iştahsızlık yaparmış ama doktor kansızlığı yok böyle bi iştahsızlık beklemeyiz dedi yinede demir takviyesine devam edeceğiz bi süre daha
E
Esen D.
10 Eylül 2025 12:18
İnternette bir tane mor meyve karşımı gördüm bakalım aldım gelsin denicem belki iştah yapar gerçekten mamayı bırakmak istiyorum artık bu marketlerde içimin pınarın devam sütleri var kullanan var mı acaba