Kız Bebekte Genital Yapışıklık

115 görüntüleme
Ş

Şeyma y.

31 Temmuz 2025 19:16
3 aylık bebeğimde genital yapışıklık başlangıcı denildi. Tam olarak nerde yapışıklık olduğunu anlayamadım. Hametan veya sudocremle masaj yapmam söylendi yoksa çişini yapamaz dediler. Makat ile vajina ortasına mı yapacağım ? Ayrıca korkmam gerekir mi ? Bir süredi idrarı az yapıyor ve sarı renkte yapıyor. Yaparken zorlanıyor olabilir. Ne yapmam gerek?
Mihra i.

Mihra i.

16 Eylül 2025 17:17
Şeyma hanım durumunuz geçti mi iylesti mi biz de de aynısı var ve krem kullanıyoruz kremle geçti mi
E

Elif S.

17 Eylül 2025 18:53
vajinanın iç dudakları yapışıyor; çok çok çok sık görülüyor bildiğim kadarıyla malesef, ıslak mendil vs kullanıyorsanız onlar da buna zemin hazırlayabiliyor. ben de her alt değiştirmede kontrol ediyorum; yapışıklık varsa erkn müdahale edip açabileyim diye. aslında çok ince bir zar olmuş oluyor, bazı tecrübeli doktorlar muayene sıradında minik bir masajla tık açıyorlar.
o kremlerle geçmezse östrojenli kremler öneriliyor, onunla da geçmezse cerrahi öneriliyor ama cerrahi sonrası da yapışılık tekrarlayabilir
S

Selda B.

19 Eylül 2025 17:40
Merhaba bizde şuan krem kullanıyoruz 3gündür kremi sürüp masaj yapmam söylendi ama çok fazla dokundurtmuyor kremle umarım düzelir stres yaptım ister istemez ,başlarda böyle bi problem yoktu sonrdan gelişti
E

Elif S.

20 Eylül 2025 09:00
o bölgeyle uğraştıkça bebekler de bir tehlike veya farklı bir durum olduğunu anlayıp alert oluyor, elletmiyorlar sanırım. arkadaşım da 4-5aydır uğraşıyor ama tam başarılı olamadı , sonradan oluyor evet. umarım siz kolayca halledersiniz 🙏
S

Selda B.

22 Eylül 2025 09:02
Doktorumuz estriol krem önermişti 4gündür kullanıyoruz hafif bi açılma oldu gibi bakalım göreceğiz sonucu
Mihra i.

Mihra i.

1 Ekim 2025 15:00
Biz fucicort krem kullandık açıldı inşallah tekraretmez
B

Büşra Y.

12 Kasım 2025 11:37
@Elif Semet merhabalar elif hanım benimbebeğimde de var. östrojen içerikli krem ne sıklıkla en fazlanekadsr kullanılır bilginiz var mı. hormonal bozukluğa sebep olma ihtimalinden korkuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir