Kısmen Meme Reddi

160 görüntüleme
A

Ahsen B.

10 Ekim 2025 14:41
Bebeğim 3 ay 20 günlük normalde her ay 900 gram aldı güzel emiyordu ama 3. Aya girmiş gireli emme süresi çok kısaldı azıcık emip bırakıyor 2 dk felan bile sürmüyor. Genel hali sağlıklı gözüküyor. Ama 20 günde sadece 250 gram aldı aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
E

Esma T.

10 Ekim 2025 16:12
Emerken bebeğiniz alttan çenesine destek yapın belki daha kolay emer bide sütünüzün tadına bakmanızı öneririm bazen bazı durumlarda anne sütünün tadı acıya yakın olabiliyomuş Allah korusun böyle birşey varsa önceden önleminizi almış olursunuz
F

Fatma K.

10 Ekim 2025 17:32
2 ay 15 günlük bebeğim var güzel emiyordu arada mama veriyordum ama son 2 haftadır meme reddiyse göğsümü almıyor sütünün tadına baktım çok tatlı gaz sancısından olduğunu düşünüyorum sadece gece uykuluyken alıyor gün içersin de sizin bebeğiniz gibi ya hiç almıyor yada alırsa sadece 2 dakika emiyor ne yapmalıyım
G

Güler Y.

10 Ekim 2025 17:35
Benim bebeğim de 3 aylık aynı sorunı yaşıyoruz mama takviyesiyle ilerliyoduk meme giderek azalıyor çoğu zaman almak istemiyor bi uykuluyken emiyo napacağımı bilmiyorum
A

Ahsen B.

10 Ekim 2025 18:58
Tadına baktım Esma hanım yani bi kaç kez baktım hatta farklı zamanlarda hep tatlıydı. Sebebi ne bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
B

Bahar Ş.

10 Ekim 2025 21:02
Ahsen hanım aynı şeyi yaşıyoz bebeğimizin de yaşları aynı gastroentoroloji bölümüne götürdüm bugün ilgilenmediler bile
E

Esma T.

10 Ekim 2025 21:14
Sütünüz tayzikli falan gelmiyo dimi o zamanda bebek emmek istemeyebilir yada anne sütü sarılığı vardır oda emmeyi azaltır çocukta yada gerçekten doyuyodur illak kilo almak zorunda değil ki o ayki kilosu normali karşılıyosa bence çok takılmayın maalesef bebekler bizim stresimizi sıkıntımızı anlayıp etkileniyorlar benimde çocuğum reflü mesela o yüzden kilo kaybı var mamaya başladık anne sütünün yanında
F

Fatma K.

10 Ekim 2025 21:32
Sütümün tazikli geldiğini fark ettimve sağım yaparak ilerliyorum şuanda tek ulduğum çözüm bu amatekrar bir doktora götüreceğim kontrol için
A

Ahsen B.

11 Ekim 2025 04:56
Ben henüz götürmedim doktora Bahar hanım düşüş olmadı çünkü genel halide çok enerjik belki o yüzden de kilo kalmıyor olabilir bilmiyorum. Sütüm tazikli değil sanki Esma hanım ya aslında kilosu genel olarak iyi ama ben aylık olarak bakınca az geliyor zaten az sanki işte sebebi de az emmesi önceden emer emer orada uyurdu. Reflümüz de yok yani hiç belirtisi yok kusma vesaire.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

11 Ekim 2025 08:56
Ahsen Bayraktutan hanım Bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır burada dikkat etmeniz gereken. Bebeğinizin günlük çişli bez sayısı ve doğum kilosuna göre hesaplanan kilo alımıdır her şey yolundaysa endişe etmeyin bebeğiniz emzirme sonrası huzurlu mutlu ve sakinse aynı şekilde devam edebilirsiniz. Ve unutmayın ki Bebek bu ay az kilo aldı diye sütünüz yok anlamına gelmez bebek diğer ay fazladan kilo almıştır ve bu ay o kilosunu tamamlamıştır.
B

Bahar Ş.

11 Ekim 2025 17:19
Esenay hanım bende bebeğin az emiyor diye endişe ediyorum ama bebeğim huzursuz değil ama doyması imkansız geliyor 2 dk ancak emiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir