Kısa Uyku

111 görüntüleme
V

Vildan C. T.

9 Ekim 2025 17:25
4 ay 18 günlük bebeğimi rutinlerimizi yaparak gece uykusuna hazırlıyorum. Emzirip uyutuyorum. Saat 19.30 ile 20.00 arası uyuyor. Yaklaşık 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor. Sakinleştirmeye çalışıyoruz ancak ne yapsak fayda etmiyor. Sanki bir yeri yanmış gibi çığlık çığlığa ağlıyor, bağırıyor. Saat 22 civarında da uyuyor en son.
Bu durum 4 aydır bu şekilde. İlk zamanlar yatağına bırakmadan uyanır ağlardı. Aynı şekilde sakinleştiremezdik. Gazını çıkarmaya çalışırdık. Ağlaya ağlaya saat 22-23 gibi ancak rahatlayıp uyurdu. Şimdilerde ise 40 dk ile 1 saat arası uyuyup uyanıyor. Sonrasında sakinleştirmenin imkanı yok. Bu durumun bir açıklaması var mıdır, çözümü var mıdır?
Yağmur Y.

Yağmur Y.

9 Ekim 2025 17:41
Kolik olabilir mi emzik denediniz mi benim oğlumda öyleydi
V

Vildan C. T.

9 Ekim 2025 18:14
Emzik tutmuyor. Ben de verme taraftari degildim. O nedenle fazla da zorlamadim emzik alsin diye. Kolik oldugunu düşünüyoruz biz de. Ama şimdiye kadar azalmaz mıydı? ne zaman bitecek? Sizin bu süreçleriniz bitti mi artık?
D

Dilan Ç. ..

9 Ekim 2025 20:55
Muhtemelen gaz sancısı çekiyor. Bazı bebekler 6 aya kadar hatta daha uzun süre gaz problemi yaşayabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir