Kısa Uyku
111 görüntüleme
V
Vildan C. T.
9 Ekim 2025 17:25
4 ay 18 günlük bebeğimi rutinlerimizi yaparak gece uykusuna hazırlıyorum. Emzirip uyutuyorum. Saat 19.30 ile 20.00 arası uyuyor. Yaklaşık 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor. Sakinleştirmeye çalışıyoruz ancak ne yapsak fayda etmiyor. Sanki bir yeri yanmış gibi çığlık çığlığa ağlıyor, bağırıyor. Saat 22 civarında da uyuyor en son.
Bu durum 4 aydır bu şekilde. İlk zamanlar yatağına bırakmadan uyanır ağlardı. Aynı şekilde sakinleştiremezdik. Gazını çıkarmaya çalışırdık. Ağlaya ağlaya saat 22-23 gibi ancak rahatlayıp uyurdu. Şimdilerde ise 40 dk ile 1 saat arası uyuyup uyanıyor. Sonrasında sakinleştirmenin imkanı yok. Bu durumun bir açıklaması var mıdır, çözümü var mıdır?
Bu durum 4 aydır bu şekilde. İlk zamanlar yatağına bırakmadan uyanır ağlardı. Aynı şekilde sakinleştiremezdik. Gazını çıkarmaya çalışırdık. Ağlaya ağlaya saat 22-23 gibi ancak rahatlayıp uyurdu. Şimdilerde ise 40 dk ile 1 saat arası uyuyup uyanıyor. Sonrasında sakinleştirmenin imkanı yok. Bu durumun bir açıklaması var mıdır, çözümü var mıdır?

Yağmur Y.
9 Ekim 2025 17:41
Kolik olabilir mi emzik denediniz mi benim oğlumda öyleydi
V
Vildan C. T.
9 Ekim 2025 18:14
Emzik tutmuyor. Ben de verme taraftari degildim. O nedenle fazla da zorlamadim emzik alsin diye. Kolik oldugunu düşünüyoruz biz de. Ama şimdiye kadar azalmaz mıydı? ne zaman bitecek? Sizin bu süreçleriniz bitti mi artık?
D
Dilan Ç. ..
9 Ekim 2025 20:55
Muhtemelen gaz sancısı çekiyor. Bazı bebekler 6 aya kadar hatta daha uzun süre gaz problemi yaşayabilir