Kısa Süreli Uykuya Çözüm ?

136 görüntüleme
N

Naime

4 Ekim 2025 19:11
Kızım 4.5 aylık gündüz uykuları 30 dakikayı geçmiyor bu uykuları nasıl uzatacağım önerisi olan var mı?
B

Beyza N. ..

4 Ekim 2025 19:13
Eğer herhangi bir destekle uyuyorsa o desteği tekrar istiyor demişti uyku danışmanı bana. 15 dakika boyunca tekrar destek verin demişti. Ben sallayarak uyuttuğum için tekrar kucağıma alıp sallıyorum her seferinde uykusu uzamasa da bazen uykuya devam ediyor bir saati geçmiş oluyor böylece uykusu. Belki denemek istersiniz.
N

Naime

4 Ekim 2025 19:20
Bende ayağımda sallıyorum yanında bekledim bir kaç defa pış pış yapıp uykuya geri döndürmek için ama olmadı gözünü fal taşı gibi açıypr
B

Beyza N. ..

4 Ekim 2025 19:28
Evet bende de pışpış işe yaramadı, tekrardan 10 dk kadar sallayınca işe yarıyor bazen sadece
G

Gül

4 Ekim 2025 19:35
30 dk dolmadan yanına gidin kolunu okşayın pış pış yapın uyandırmadan
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

4 Ekim 2025 20:14
Bebeğim desteksiz sadece emzikle uyuyor 40 dakika uykudan sonra emzik hala agzindaysa bile uykuya geri dönmüyor ben geri döndürmeyi hiç başaramadım
M

Meryem

5 Ekim 2025 07:05
Benim bebeğim de 4 aylık gündüz uykuları bazen hiç yoktu bazen 30 dk idi.bir çok doktor dinliyorum 4.aydan sonra düzene giriyor diyorlar gündüz uykuları uzuyormuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir