Kısa Gündüz Uykulari

177 görüntüleme
H

Hülya A. ..

10 Eylül 2025 06:20
Arkadaşlar 4 buçuk aylık bebeğim ve 2 aylık olduğundan beri gündüz uykuları 30 dk bu durumu yaşayan var mı aranızda nasıl uzatabilirim. Kendiliğinden düzelir mi ya da biz yaşadık ve şunları yaptım diyen var mı fikirlerinize ihtiyacım var
B

Banu U.

10 Eylül 2025 07:08
Merhaba ikinci ayinda bu durumu biz de yasadik donem donem yine oluyor tabiki bebegim 4 bucuk aylik su an benimde. bir uyku egitimi kitabinda bebeklerin uykuya nasil gecerlerse ara uyanmalarda onu istediklerini okumustum ben bebegimi kucakta gezinerek uyutuyordum o donem sonra keyifli zamanlarinda bunu yavas yavas yatakta emzikle uyumaya cevirdim su an genelde oyle uyuyoruz bir problemi yoksa ve pış pış yapiyorum eger uykusundan 20-30 dk gibi bir surede uyandiysa da ayni sekilde emzigini verip bi 5-10 dk pıs pıs yapiyorum ve geri uykuya daliyor hatta boyle yaptigimda son zamanlarda daha uzun uyudugunu fark ettim. Belki size de yardimci olur 🙏🏻
H

Hülya A. ..

10 Eylül 2025 07:28
Çok teşekkür ederim benimki de kucakta uyuyor uyandığında tekrar uyutmaya çalışıyorum ama yok uyumuyor kolik ve gazlı bir bebekti o yüzden uyumuyor geçince düzelir diye düşündüm ama düzelmedi maalesef ve ben de alışkanlık olmasından korkuyorum
İ

İpek B. Z.

10 Eylül 2025 07:32
4 ay atağında pik yapıyor kisa gündüz uykulari, sonra yavaş yavaş düzeliyor, arada yine bozuluyor. Bazen sabah daha güzel uyuyup öğleden sonra az uyuyor, bazen tam tersi. 9. aydan bildiriyorum, 2 haftadir güzel gündüz uykusu ama ertesi hafta ne olur bilinmez 😅 Ancak 4. ay simdiye kadar en zorlu dönemdi bizim için, geçecek annesi ❤️ Güneşli günler yakında 🌻
H

Hülya A. ..

10 Eylül 2025 07:40
Çok teşekkür ederim inşallah geçici bir durumdur . :)
Ayşegül A.

Ayşegül A.

21 Eylül 2025 13:10
4. Aydayız.gündüzleri zaten çok uyumayan bir bebekti.Son zamanlarda daha çoo direnmeye başladı.4.ay olduğunu belli etmeye başladı sanırım.sadece kucağımda sallayıp uyutuyordum son zamanlar emerek uyuyor.emerek uyuma huyu kalıcı olur diye korkuyorum.kucağımda uyuttğmda zaten yatağına koyduğumda hep uyanıyordu geri uyumuyordu.çok nadir yer yatağına koyunca uyuyor.uyusa bile en fzla çok nadir 40 dk civarı.genellkle 20-30 dk.kucakta uyutmakta da çok zorlanıyorum artık kilo almaya başladı.bundan da korkuyorum nasıl vazgeçircem yatağında nasıl uyutucam bilmiyorum.parmağım da kırıldı çok ayakta duramıyorum.Mecbur hfta içi eşim işteyken memede uyutuyorum.Zor bir zamana denk geldi kırığım da.Huyu değişti 4.ayla beraber gerçekten😔
H

Hülya A. ..

21 Eylül 2025 20:13
Biz beşinci aya girdik 3 gün önce ve kendiliğinden bir değişim oldu gündüz uykusu ikiye düştü ilk uykusu 30 dk ikinci uykusundan da 30 dk sonra uyanıyor fakat tekrar uykuya dönüyor yani ben destekliyorum ve bir bucuk saate kadar çıkmaya başladı son iki gündür umarım böyle olur diye dua ediyorum. İnşallah kalıcıdır. Sizinki de düzelir inşallah en kısa zamanda çünkü çok yorucu bir surec. Ben artık kabullenmistim bu çocuk böyle diye ama değişiyor sanırım. Zamanla tekrar yazarım size ne durumda olduğunu.
E

Edanur D.

29 Eylül 2025 20:14
Hulya hanım ne durumda bebeğinizin uykuları
H

Hülya A. ..

29 Eylül 2025 20:26
Son yazdığım yanittan sonra geceleri saat başı uyanmaya basladi meğer gece uykusuna yorgun yatıyormus. Eski düzene geri dönünce düzeldi gece uykuları. Gündüz uykuları da son günlerde 40 dakikaya uzadı. Günde 3 kez 40 dakika uyuyor şu an. Sanırım zmaanla uyku döngüleri uzadıkça değişecek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir