Kilo Yürüme İlişkisi

89 görüntüleme
Ö

Özge T.

30 Ekim 2025 08:25
Bebeğim 4 ay 20 günlük. Dk 2855. Şu an kilosu 5.400. Bence normal ama çevrem sürekli bu bebek çok zayıf kasları zayıf kaldığı için çok geç yürür deyip sinirlerimi bozuyor. Böyle bir ilişki var mı ne yapmalıyım
A

Arzu.G

30 Ekim 2025 08:39
Asla yok tabii ki aksine fazla kilo nasil yetiskinlere zararliysa bebegin de hareketini kisitliyor ki yurume evresine gelen bebeklerin kilo alimi ilk aylara oranla Cokcok yavasliyor. Oglum 3kilo dogdu 6 aylikken 5kiloydu ayni zamanlarda dogum yaptigim 5 arkadasim var ikisininki benim oglum gibi hep zayifti hatta biri suan 18 aylik ve 8 kilo ozel mamalarla besleniyor bu bahsettigim bebek hepsinden once döndü emekledi ve yurudu. Zayif olan bebeklerin hepsi tombiklere gore daha erken yurudu oglum da oyle. Bu genel bir kural degil elbette ki sadece gorduklerimi soyluyorum.ayrica inanin bebeginiz asla zayif degil takilmayin soylenenlere
Ö

Özge T.

30 Ekim 2025 08:43
Çok teşekkür ederim Arzu hanım anlattıklarınız çok kıymetli. İnsanlar çok acımasız olabiliyor maalesef ve ister istemez etkileniyorsunuz.
Melek M.

Melek M.

30 Ekim 2025 08:48
Ben fizyoterapistim mesleğim gereği çok farklı tablolar gördüm. 2 yaşında sekiz kilo olan çocukların yürüdüğünü biliyorum. Kilo ile kaszayıflığı arasında bir ilişki yok.en azından benim gördüğüm durumlarda 😅
A

Arzu.G

30 Ekim 2025 21:18
Dediğiniz gibi insanlar çok acımasız ve özellikle bebek buyutmek konusunda hep bir fikirleri var .anneler her zaman en iyisini bilir hisseder🌸
Melek M.

Melek M.

30 Ekim 2025 21:22
Evet öyle. Benim bebeğim prematüre doğdu ve kilosu düzeltilmiş ayına göre de az ama gelişimini iyi gördüğüm için ve doktorlar da bu durumun normal olduğunu söylediği için takılmıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir