Kilo Kaybı ve Yeşil Kokulu Kaka Alerji mi
107 görüntüleme
K
Kübra S.
17 Ekim 2025 07:21
Bebeğim 4 ay 13 günlük kakası yeşil mukuslu ve kötü kokulu oluyor. Ne kadar burnunu temizlesemde hırıltısı var. Kilo alımı 3.aydan sonra çok yavaşladı. Süt ürünlerini kestim.doktorum deneme yaparak bulmalıyız dedi. Bu durumu yaşayan var mı kilo alımı yavaşlayan
N
Nagihan
17 Ekim 2025 07:47
Oğlumda 3. Ay civarında yaşamıştım bu kokulu mukuslu durumu denemek için süt ürünlerini kesmiştim doktora gitmeden 1 hafta önce ama onunla alakalı değildir demişti ve bize bi damla önermişti probiyotik onu kullandık geçti şimdi ek gıda dönemindeyiz 7 aylık kilo alımı hakkında bişey diyemeyeceğim onu yaşamadık ideal kilosundaydı o zaman da.
S
Sembo
17 Ekim 2025 09:16
Kilo alımı yavaşlaması ve burun hırıltısı genelde alerji kaynaklı oluyor eğer süt ürünlerini yeni kestiyseniz 2 hafta içinde tamamen geçmesi gerekir süt ürünlerinden değilse en yakın olan yumurtayı kesmeniz gerekir ama onun sonucuda 1 ayı bulabiliyor ikisini birden kesip de deneyebilirsiniz tekrar süt ürünlerini 2 hafta sonra denersiniz yine aynı sonuç olursa süt ürünlerinden olduğunu anlarsınız çünkü git gide hafiflemesi gerekir
K
Kübra S.
17 Ekim 2025 10:00
Sizinde başınıza geldi mi acaba
S
Sembo
17 Ekim 2025 15:05
Benim bebeğim yumurta alerjisi var öncesinde gaz sıkıntısı çok oluyordu sonrasında egzaması çıktı yaklaşık 4 aylıkken çıkmaya başladı önce cilt kuruluğu düşündüm ama gittikçe ilerleyince alerji olduğu anlaşıldı 6. Ayda test yapıldı orda çıktı bizim alerjimiz