Kilo Alımı

136 görüntüleme
F

Fatma S. ..

11 Eylül 2025 18:31
Erkek bebek Doğum 3135, boy 51cm,baş çevresi 35 şuan 9 ay 9 günlük 8600 boy 73 baş çevresi 45. Normalin altında dedi hemşire. 6ay dan bu aya kadar toplam 600 gr almış.bu aylardaki kilo alımı nasıl olmalı? 2 ay tadım bile yapamadık dişlerden. biraz biraz yemeye başlamıştı son 2 haftadır yine diş ağrısı çekiyor.bütün uygulamaları yapıyorum ama hala aynı. 24 saatte toplam 500-600 ml mama anca içiyor. Kilo alımı az mı sizce
K

Kübra B. ..

11 Eylül 2025 19:51
Yaşında 9 buçuk civari olmalı kilosu yani daha 3 ay var kilosu kötü değil ki persentilde sınırin üstü ortalamanin altında gibi ek gıda yemiyosa mama miktarı az yiyosa yeterli bence. Ki bu aylarda kilo alımı yavaşlar ama destekleyebilir siniz bı öğün daha ekleyin artık ek gıdayı kabul ediyosa
F

Fatma S. ..

11 Eylül 2025 20:06
Bende sıkıntı yok diye düşünüyordum aslında ama hemşire öyle deyince sormak istedim. Dişler çok kötü etkiledi ek gıda sürecini. Birde çok hareketli ablasının peşinde bütün gün emekleyerek evi dolaşıyor. Mama da max 150 içiyor hatta genelde 120 ml üzerine çıkamadık. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir