Kilo Alımı

222 görüntüleme
K

Kübra ..

3 Eylül 2025 16:45
Bebeğimin doğum kilosu 3400 4. Ayını bitirdi ve kilosu 5800 2. Aydan beri meme reddi var mamaya başladık ama biberonu ve kaşığı da tutmuyor Şuan günde 3 defa 60 ya da 90 ml mama desteği veriyorum ama onu da zorla içiyor sağlık ocağı kilosu düşük dedi ne yapabilirim
E

Elif A.

3 Eylül 2025 17:35
Bende aynı durumdayım ve hala bir çözüm bulamadım yarın doktora gideceğim faydalı birşey öğrenirsem sizinle paylaşırım 🤦🏻‍♀️
K

Kübra ..

4 Eylül 2025 19:15
Elif hanım gittiniz mi doktora
E

Elif A.

5 Eylül 2025 13:22
Ancak müsait olup yazdım kusura bakmayın gittim ve red durumu olabiliyor dedi bir süre meme teklif et almazsa kaşık biberonla sütünü sağıp besle yine meme teklif et kabul etmezse yine kaşık biberon geçiçi bir durum memeyi tutturmak için zorlama daha fazla red olmasın dedi gerekirse emzirme danışmanı ile görüş dedi kilo kaybı olmadığı sürece ve kilo alımı aylık 500 gr ütüsünde olması bizim için yeterli dedi birde neden red ettiğini bulmak lazım bazındurumlarda daha çabuk düzelebilir benim düşünceme göre benim ki gazdan ve sütümün tazyikli olmasından kaynaklı Buda ancak bebek büyüdükçe geçecek bişey benim sabırla beklemem gerek sizde reddin sebebini bulursanız daha kolay atlatırsınız
E

Elif A.

5 Eylül 2025 13:24
Biberon ve kaşık tutmuyorsa enjektör ile beslemeyi deneyebilirsiniz sütünüz de azalmasın diye 2-3 saatte bir pompa ile sağım yaparsanız iyi olur onuda bebeğe verirseniz çok iyi olur 👌
M

Melek

5 Eylül 2025 13:52
Benimde aynı şekilde suan 5 aylık devam ediyor sadece uykuda emiyor mama kabul etmedi hiç bir şekilde ek gıdaya geçtik şimdi daha rahatım emziği de bırakırdım şimdi uykuya geçerken emmeye başladı
H

Hülya A. ..

5 Eylül 2025 14:29
Genelde 6 ayına doğru bebeklerin doğum kilosunun 2 katına çıkması beklenirmis doktorumuz soylemisti. Fakat sizin beslenmeniz de çok az iştahlı bir bebek değil belli ki. Zorlamadan tiksindirmeden az az gitmek gerek. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa zamanla düzelecektir.
K

Kübra ..

5 Eylül 2025 17:46
Doktora gittik alerjisi varmış kilosu geride kalmış dedi özel bir mama verdi alerji için ona başladık uykuda ve uykuya geçişte emirmeye çalışıyorum 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz umarım durumu iyileşir
İ

İrem K.

8 Eylül 2025 21:49
Benim de ayda 300 gram alıyor sanırım alerjisi var yarın başka doktora gidicez 2 dk emip bırakıyor kaşık biberonla verince ağzından çıkartıyor normal biberonla 30cc anca içiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir