Kilo Alamama

123 görüntüleme
B

Bahar ..

26 Ekim 2025 01:55
Doğum yapalı bir yıl oldu ve cok fazla kilo verdim kilo almak istiyorum alamıyorum gece uykusu yok zaten bebeğimuyumuyor enerjimde kalmadı. Emziriyorumda bana önereceginiz vitamin var mi kilo alabileceğim 2 ayda 13 kilo zayıfladım
C

Ceylan A.

26 Ekim 2025 05:24
Vitamin le kilo alınabileceğini sanmıyorum düzenli beslenme gerekiyor bol bol yiyin yemeklerde emzirdiğimiz için zaten bebeğe süt oluyor kilo olarak kalmıyor bize yani yemek yerken tek kendiniz için değil bebeğiniz içinde yiyeceksiniz
C

Ceylan A.

26 Ekim 2025 05:25
Çünkü zaten bütün vitamin protein kalsiyum süte geçiyor
A

Ayse G.

26 Ekim 2025 07:03
Ben de 20 kg vermiştim 175 boy 55 kilo çiroz gibi kalmıştım. Benim sütüm kesilince geri kilo almaya başladım. Sonra sütüm geri gelsin diye yemediğim şey kalmadı kilo aldım. Bir de doktora gitmiştim tiroid problemi olabilir demişti kan tahlili istedi. Doktorunuza danışın dilerseniz
B

Bahar ..

27 Ekim 2025 06:21
#CeylanApydn yemek yiyorum gündüzleri cok yemiyorum ama aksamlari cok yiyorum çerezi tatlısı aburcuburu meyvesi tabi aksam yemeğinden sonra ama uykusuz kalınca gergin oluyorum gerginlikte halsizlik ve zayıflık yapıyor
B

Bahar ..

27 Ekim 2025 06:24
#AyseGuclu bende 170 boyundayım 55 kiloyum kıyafetlerim olmuyor artk bana avusturalyaya yeni taşındık doktora gidemedim burda hemen muayene edip tahlil istemiyorlar onun icin yazmak istedim emziriyorum dye her ilacı içmek istemiyorum vitamin bile olsa
A

Ayse G.

27 Ekim 2025 19:53
Doğum sonrası tiroid sorunları olabiliyor diye konuştu aile hekimi, o yüzden bakmıştı. Hem stres hem uykusuzluk hem de emzirme etkili olmuş da olabilir elbette

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir