Kilo Alamama

147 görüntüleme
D

Derya S.

16 Haziran 2025 04:04
Dgm klsu 2760 erkk 13 aylık 9200 son 3 ay sadece 200 gram almış 10 aylık yürüdü cok hareketli anne sütü +ek gıda ek gıdayı 2,3 tatlı kaşıgı zor yiyor
meme bagımlısı
N

Nazlı K. C.

16 Haziran 2025 07:13
Ayy bende aynı sıkıntıdayım 3kilo doğdu şuan 14 aylık olacak 8300-8200 gidip geliyor son iki aydır hiç bu sınırı geçmedi bu ay boy atmış sadece 77cm olmuş. Gastroentolojiye gittik yemeyince tabi demirleri çok düşmüş takviye verdi şu kaşık gibi olanlardan ama imkansız içmiyor morarıyor artık kusmaktan, kalorili sıvı mamalardan verdi yani gıdım gıdım içerse onu da içiyor ama memeye bağımlı resmen gidip gelip emiyor bence emdikçe iştahı kapanıyor en son gece emmesini kestim biraz etkiler belki sabahları aç olur dedim sanki bir tık daha iyi oldu ama gündüz vermeyip önce ek gıda vereyim dersem cıngar çıkıyor napacsgımı şaştım memeyi kessem mi diyorum başka bişey mi var kilo almıyor diyorum bilemedim. Çölyak baktılar şükür öyle bir sorunda yokmuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir