Kilo

106 görüntüleme
A

Ayşe K.

4 Kasım 2025 21:20
Kızım doğum kilosu 2.760 kg şuan da 6 ayına 8 gün var 6.780kg.1 ay da 500 gram almış.reflüsü de var ilaç kullanıyoruz kilosu şuan da normal mi acaba?
A

Aylin K.

4 Kasım 2025 21:27
Benim doğum kilom da 2750 hastane çıkışı 2540 şuan 6 kilo 14 haftalık. Bizim doktor kilosu için ideal dedi göbek vs yok zayıf bir bebek. Sizinki çok daha zayıftır doktorunuzla görüşmelisiniz en doğrusunu onlar söyler ama kilosu az gibi ☹️
Gizem K.

Gizem K.

4 Kasım 2025 23:21
Bebeklerde bir persantil cetveli var yani büyümeyi burdan da sizde takip edebilirsiniz internete yazdığınızda ay ay aralıkları görebilirsiniz boy kilo baş çevresi gibi aynı zamanda doktorunuza da danışabilirsiniz.
İ

İpek K. ..

5 Kasım 2025 00:10
Benim bebeğim de 2730 doğdu 6. Ayında 6780 idi hatta 1 ayda 150 gram almış çok üzülmüştüm ama bazen duraklama dönemi yaşayabiliyorlarmış. Takip eden bir haftada da 180 gr aldı ve almaya devam ediyor o yüzden moral bozulacak bir şey olmadığını anladım. Bebeğinizin kilosu da anladığım kadarıyla gayet iyi. Doktorunuzun ne dediğine odaklanın bence sadece. Kıyas yaptırıp canınıza sıkmalarına müsade etmeyin sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah
Emine D.

Emine D.

5 Kasım 2025 09:21
Aylin hanım mamaylamı besliyorsunuz acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir