Kilo
129 görüntüleme
N
Naime
26 Ekim 2025 19:30
Emzirirken doğum kilolarınızı sütünüz azalmadan nasıl verdiniz ?
Ş
Şeyma ..
26 Ekim 2025 19:43
+22 kilo ile doğum yaptım ilk bir ay özellikle korse kullandım (normal doğum bu arada ) sonrasında ben çok fazla su içen biriyim aslında su süt demek öyle yemeği çok yemekle olmuyor çok şükür hiç sütüm azalmadı şuan bebeğim 9 aylık hala aynı şu en önemli şey günde en az 3 litre diyet yapmadan tüm kilolarım ilk 3 ayda gitti
N
Naime
26 Ekim 2025 19:44
Bende çok su içiyorum normal doğum yaptım ala yok her emzirme sonrası bir şeyler atıştırmak istiyorum
Ş
Şeyma ..
26 Ekim 2025 19:44
Ama kendi bedenimde vede çevremde gördüğüm kadarıyla seZeryan göbeği die birsey var tamamen yapısal doğumdan sonra bi hafta da 10 kilom birden gitti zaten
Ş
Şeyma ..
26 Ekim 2025 19:46
Çok normal enerji sarf ediyorsunuz ben gece bile biseyler yedim yiyin bu arada atıştırmakla kilo alınmaz özellikle kan şekeri için meyve suyu çok tükettim bi dönem bi iki kilo aldım gbi sonra oda gitti emzirmek çok fazla efor harcatıyor vücuda
İ
İleyy
26 Ekim 2025 19:53
Hamileliğimde 30 kilo aldım .. 3 kilo daha verirsem eski kiloma dönmüş olacağım nasıl kilo verdim tam olarak bilmiyorum ama doğumdan sonraki ilk 3 hafta neredeyse aç geziyordum sanırım orada verdim birde emzirirken kilo verenlerden olduğumu söylüyorlar birde bol bol yürüdüm
Ş
Şeyma ..
26 Ekim 2025 19:58
@İleyy kesinlikle katılıyorum aynı şekilde oldum bende ezmirmek vede süt olsun die gereksiz besin almamak
Z
Zeynep E. O. ..
26 Ekim 2025 19:59
Ben emzirdikçe şiştim 🫣 doğum kilolarının üzerine kilo aldım. Bebeğim 9buçuk aylık. Ben hayatımın kilo zirvesindeyim. Çok su da içen biriyim ama nedense doymuyor gibiyim. Psikolojik olarak da sanki az yersem süt azalır gibi hissediyorum. Komple çıkmazdayım 🤷♀️
İ
İleyy
26 Ekim 2025 20:03
Evet evet şu süt arttırır bu arttırı ye asla yapmadım oda çok etkili zaten bebek emdikçe bol su sütü artırıyor