Kesintisiz Kaç Saat Uyuyabilir 71 Günlük Bebek

84 görüntüleme
H

Hazal T.

3 Kasım 2025 02:00
Bebeğim 71 günlük 10 gün önce 5100 gramdı dk 3650 geceleri 7 saate yakın uyuyor kendi doktoru emzirmek için uyandırmak zorunda değilsin onun uyanmasını bekleyebilirsin dedi ama bana uzun bir süre gibi geliyo,uyandırdığımda da ağlıyor haliyle ve öyle aktif bir emmesi olmuyor 5 dk emip uyumaya devam ediyor
A

Ayşegül Ü.

3 Kasım 2025 04:55
Osman hoca da benzer şeyi diyor, yani 30 günden sonra her 10 günde 1 saat artarak gece uyuması yapabilir, 30-40 gün arası 4 saat, 40-50 5 saat, 50-60 arası 6 saat , 60-70 arası 7 saat. Yani bebeğinizin bir huzursuzluğu yoksa, gazı yoksa, karnı toksa uyuması ne güzel. Uyumak da gelişiminin bir parçası. Bebeğiniz sizi yönlendiriyor zaten. Bir de 4.ayda uyku gerilemesi var, o zaman bu kadar da uyumuyorlar. Şimdi uyusun da büyüsün . Bir anne olarak endişenizi de çok iyi anlıyorum. 🙏🏻🤍🌻
İ

İrem

3 Kasım 2025 04:56
Maşallah kilosu falan gayet yerinde gibi Hazal Hanımcığım Osman hocanın videosunu bırakıyorum. Hocamıza göre de gayet normal, şanslısınız ☺️ https://youtube.com/shorts/V2go9g84DkI?si=ZLeAA7cXFi9XGXdZ
H

Hülya A. ..

3 Kasım 2025 05:35
Benim bebeğimde aynıydı kilo alımı iyiydi ve doktor uyandırma dedi. Sadece yenidoğan döneminde uyandırdım. Sonrasında kendi ne zman uyanırsa o zman besledim. Gündüz yeteri kadar beslenen bebekler gece beslenmesi istemiyormuş. Şu an 6 buçuk aylık akşam 7 de mama yer 8 8 buçuk arası uyur sabah 6 buçuk 7 arası uyanır ve o zman yer. Hatta son zmanlarda sabah mamasını da çok iştahlı yemiyor. Uyandığı gibi yemek istemiyor sanırım artık.
H

Hazal T.

3 Kasım 2025 06:06
Teşekkürler yanıtlarınız için valla rahatladım 🙏☺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir