Kepçe Kulak Sorunsalı Acil Yardımmm
103 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
21 Kasım 2025 10:27
Merhabalar bebeğim 6 ay 21 günlük ve yaklaşık 1 aydır kulakları çok bükülüyor uyurken olabildiğince düzeltiyorum ama geri oluyor uçları kalkık kalkık acaba düzelir mi bu aydan sonra öyle mi kalır düzelirse ne yapmalıyım lütfen bu durumdan kurtarır mısınız bilgili bu durumu yaşamış anneler 🥺
M
Melike M.
22 Kasım 2025 19:21
Ben degil ama ablam yeğenimde yaşamıştı.Kısacası hiç bişey yapamazsınız diyebilirim size.bu şekilde olmasını engellemek için bandanalar var ama ilk 2 ay kullanmak gerekmiş.Sonrasında kullanmak etki ettirmezmiş.Şuan yapacagınız tek şey bebeğinizin 6 yaşına gelmesini beklemek.6 yaşından önce bu ameliyat yapılamıyor neyazıkki.Bence akran zorbalıgı açısında ilkokula başlamadan ameliyat yaptırın.Nacizane fikrim @İlayda Nur

Ayşe V. ..
22 Kasım 2025 20:07
Benim kızımda 6 aylık kulakları kepçe oldu bandanayi çekiyor kulak bandı aldım o da yara yaptı ne yapcam bilmiyorum
S
Selma K.
23 Kasım 2025 06:09
İlayda hanım kepçe kulak bantlarla vs düzeltilmez diye biliyorum, bizim de babynest reflü yataklarından dolayı kulakları kepçeleşti desem de doktor böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemişti saçları uzayınca ve bebek büyüdükçe düzelme oluyor az bile olsa, canınızı sıkmayın