Kendiliğinden Süt Salgısı

106 görüntüleme
A

Ayse G.

25 Eylül 2025 19:00
Bebeğim 9 aylık, 6 aylıktan itibaren geçidiğim kaza sonrası sütüm kesildi, yani üç aydır emzirmiyorum. Bugün fark ettiğim tekrar sütüm gelmiş. Sağım vs hiçbir şey yapmadım. Sütün tekstürü bi' garip. Koyu kıvamlı, hafif yapışkan ve hafif sarı renkte. Güvenemediğim için emzirmedim ki emeceğini de pek zannetmiyorum. Ne yapmam gerekir? Başına gelen var mı?
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

25 Eylül 2025 19:07
Sütün tamamen kesilmesi ortalama 40 günü buluyor hatta bazı kişilerde dahada uzun. Emzirmeyi bıraktığınızda muhtemelen azda olsa hala devam eden ve kanallarda kalan sütünüz vardı. Bir kez sağım yapıp boşaltın bebeğinize vermeyin. Sonrasında emzirmeyi deneyebilirsiniz, hatta relaktasyon videolarına bakabilirsiniz. Direk emmek istemezse bile sağarak az az da olsa verebilirsiniz. Tabii bu sürece girmek istemiyorsanızda gayet normal.
A

Ayse G.

27 Eylül 2025 18:08
Cansu hanım yanıtınız için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz 🌸 yönlendirmelerinize uyacağım, emmese bile biberonla veririm, umarım geri gelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir