Katılma Nöbeti
155 görüntüleme

Bahar G. K. ..
24 Ağustos 2025 15:24
Bebeğim 33 haftalıkken doğdu, yenidoğandan itibaren ağlama sırasında katılma nöbetine giriyor. Çocuk nörolojiye gittik eeg temiz çıktı ağlatmamaya çalışın dendi. Şuan 6 aylık olacak hala devam ediyor. Beynine zarar verir kalıcı hasar olur diye korkuyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
İ
İlknur P.
24 Ağustos 2025 19:58
benim bebeğimdede 2.5 aylıkken başladı 8.ayına kadar devam ettim ağlatmamaya çalişiyordum birşey olacak diye baya doktor gezdim en son 14 yıllık bebek hemşiresi coçuğun ağlamayı bilmediği için oluyor dedi ağlamayı bilmediği için nefesini tutuyor dedi ondan sonra biraz izin verdim ağlamasina o şekilde ağlamayı öğrenince geçti

Elif K.
Hemşire
24 Ağustos 2025 20:37
Çocuk kardiyoloji muayene etti mi? Eğer etmediyse muayene olmanızı ve EKO çektirmenizi öneririm.

Bahar G. K. ..
25 Ağustos 2025 03:32
Evet kardiyoloji ye gittik çok şükür bişey yok dedi

Bahar G. K. ..
25 Ağustos 2025 03:35
İlknur hanım bir süre ağlıyor sonra eğer susturamazsak anında katılma nöbetine giriyor.
İ
İlknur P.
25 Ağustos 2025 09:12
kan değerlerine baktırdınız mı ben hemen balkona temiz havaya cıkarıyordum dikkatıde dağılıyordu
i
ikiz a.
31 Ağustos 2025 18:55
Aynısını yaşıyorum doktor bu durumu kullanacak demişti gerçekten de öyle yapıyor bende artık dokunmuyorum sakinleşene kadar ağşayıp birden susuyor