Kati Gida-yiyecek Markaları

100 görüntüleme
A

Aysun Z. ..

26 Ekim 2025 20:53
Merhablar herkese
Kato gida icin alisveris yaptiginiz markalar neler :)genelde herkes og yazmis okudugum kadariyla fakat sikayet varda cok cok sikayetide var. Bu yuzden aklim karisiti.
Baska marka önerisi olan var mi :)
Betül .

Betül ..

26 Ekim 2025 20:58
Ek gıdaya geçince og markasının setini almıştım içinden sadece irmik kullandık tarhana denedim sevmedi.Yogurt çorbası yaptım yarma veya pirinç bilendirden çektim.El yapımı tarhana yedirdim.Ayına göre internetten yada bloggerlerden tarifler denedim başarılıydı.Ama böyle marka setler hepsi Fas’a fiso
Ş

Şeymanur A. ..

26 Ekim 2025 20:58
Ben og kullanıyorum ürünleri buzdolabında saklıyorum bir sıkıntı yaşamadım, makarna lütfen ve beyorganik de duydum bence çok fark yoktur. Gerekli koşulları sağlamak daha önemli bence.
G

Gamze Ş. ..

26 Ekim 2025 21:52
Ben makarna lütfenden aldım.beğendim. Kızım tatlı şeyler çok sevmedi
M

Merve

26 Ekim 2025 22:28
Og kullanıyorum ben de. Şimdiye kadar şükür öyle bir kötü olaya denk gelmedim ama keşke her şeyin katkısız olanını kendimiz temin edebilseydik sonuçta kapalı ürünler ne olduğunu olacağını bilemiyoruz güvenip alıyoruz maalesef. Bir ara da makarna lütfen hakkında iddialar çıkmıştı. Yani bence çok büyük bir bilinmezlik. Maksimum evde bebe bisküvisi yoğurt labne yapabiliyorum gerisi Allah’a kalmış güvenip alıyoruz işte :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir