Katı gıda kabul etmiyor

183 görüntüleme
L

Lina ..

3 Haziran 2025 21:51
Kızım 20 aylık asla kati gıda almıyor b12 iğneleri kullandık iki kere asla b12 ve demiri de yukselmiyor düzenli beslenmiyor anne sütüne çook düşkün sabahlara kadar memede kalmak istiyor, yemek asla yediremiyorum fırlatıyor döküyor tiksinmis gibi davranıyor sadece meyve ve sıvı besleniyor boy kg gelişimi aylardır aynı ne yapabilirim :(
G

Gül Y.

5 Haziran 2025 13:41
Yoğurt tarhana gibi seveceği bir şey bulmaya çalışsanız birçok farklı şey deneyerek sevdiği üzerinden gidersiniz? Bir de idrar yolu enfeksiyonu ve bazı vitamin eksikleri de iştahsızlık yapıyormuş kan da baktırabilirsiniz.
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 19:14
20 aylık olmuş ben olsam memeden keserim. Sıvı olarak sadece su veririm. Yemek zamanı su da vermem ki öyle yapıyorum. Mama sandalyesi yoksa hemen alın ve birlikte yemek masasına oturtun. Uzaktan söylemesi bana kolay tabi ama bence peşinden koşmayın. Çünkü amacınız sadece beslemek değil beslenme alışkanlığı kazandırmak olmalı. Doktora danışıp belki takviye kullanabilirsiniz. Sorvagen şurup var ben kullanmadım ama hem iştah açıyormuş hemde boy uzatıyormuş.
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 19:15
Birde bir doktorun sayfasında besin mayası gördüm İnternette satılıyor iştah açıyormuş. Bir araştırın isterseniz
M

Merve S.

28 Haziran 2025 19:20
Merhaba benim kızım da 9ay 20 günlük yemek istemeyince zorla ikna edip veriyorum ağlıyor belkide bu yüzden huy sahibi oldu. Ne yapmalıyım
H

Hazal K.

28 Haziran 2025 19:29
Merhaba , benim oğlum da aynı şekilde. Kan değerleri normal çıktı. Bir sürü de dişi var önler ve azılar olmak üzere ama tembellikten dedi bize beslenme uzmanı doktoru. Çatalla ezerek alıştırdığım için sürekli o şekilde yemek istiyor. Sizinki de memeye güveniyor büyük ihtimalle..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir