Kati Gida İcin Temel İhtiyaclar
117 görüntüleme
A
Aysun Z. ..
27 Ağustos 2025 20:21
Suan 5,5 aylik oglum. Doktorumuz 6. Ayda kati gidaya baslayabilecegimizi soyledi. İlk olarak mama sandalyesini aldim. Gun icerisinde oturtmalar yapiyorum. Bireysel oturabiliyor. Basini dik tutabiliyor :) yinede tam gununde baslayalim nasilsa hayati boyunca yiyecek dedi. Sizce bu surecte nelere ihtiyac olacak. Kasik tabak mesela kac adet gerekli, gun icerisinde surekli yikayamayabilirim sizce neler almaliyim. Cok fazla marka model var :) tavsiyeleriniz olur mu
A
Asena
27 Ağustos 2025 20:31
Bende bekleyeyim burada kafam çok karışık yakın zamanda bizde geçeceğiz ek gıdaya tabak-kaşık aklımı çok karıştırıyor. Silikon mama tabakları yerine porselen veya cam kullansak acaba olmaz mı ilk başlarda ? Silikonlara koku yapıyor diyen anne sayısı fazla çünkü :)
T
Tuğba B. ..
27 Ağustos 2025 20:43
3 çocuk annesi olarak söylüyorum kızlar abartmadan alın .inanın gerek yok annelerimiz bizi çaya ekmek batırıp büyütmüş tabi ki öyle yapmayalım ama çok pahalı markalarada gerek yok bence:))
T
Tuğba B. ..
27 Ağustos 2025 20:45
Mesela oioi marka meyve sebze filesi 450 . Wee den 130 a aldım
H
Hülya G. ..
27 Ağustos 2025 20:53
Silikon bir mama tabağı silikon bir bardak ve silikon birkaç kaşık aldım. Üçlü set şeklinde de satiliyor. Meyve filesi çok kısa süre kullandık. Silikon tabagi kahvaltıda hala kullanıyorum birbirine karışmaması adına iyi oluyor ama akşam yemekleri artık normal porselen tabağa geçiyor kısa süre sonra. Tabi çocuğun önüne koyup kendi yesin derseniz silikonla devam edebilirsiniz. Silikon hazneli önlük çok işinize yarayacak mutlaka edinin. Diğerleri çabuk yıpranıyor ve çöp oluyor. Başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadım açıkçası :))
H
Hülya G. ..
27 Ağustos 2025 20:54
Ha bir de mama saklama kapları var e bebekten almıştım ben uygun fiyatlı cam kaplar. Dışarıya çıkarken çok ihtiyaç oluyor yaninizda yemek vs taşımak için

Hanife G.
27 Ağustos 2025 21:02
Ben kiwi cloudy aldım set çokda memnun kaldım OiOi çok pahalı gerek yok diye düşündüm. Bu ürün de sağlıklı içerikleri isterseniz bakın. Oioininde kaşığını almıştım çok önceden su vermek için onu da kullanıyorum çok abartılı şeyler almaya gerek yok bencede ilk etapta. Cam rende ve buharda pişirme aparatı alın bide yeter 🥲
B
Büşra K. ..
27 Ağustos 2025 21:41
Merhaba cam rende buharda Pişirme aparatı meyve filesi çok işime yaradı alıştırma bardağı aldım su için bebeğşm onu sevmedi sulukla içmeye başladı tabağa gelince markasız aldım ben o tabakların ve kaşık çatal setlerinin pazarlama taktiği olduğuna inanıyorum tabağı her yerde görürsünüz ucuzluk avm tarzı yerler oluyor ya altı tavşanlı dört tane de ufak bölmeleri var bölmeler çıkarılabiliyor kaşığı da plastik aldım yalnız suluğa dikkat ettim akıtmayan modellerden tercih ettim