Kaşıntı

198 görüntüleme
A

Ayşe D.

25 Kasım 2025 18:24
38 haftalık hamileyim ve vücudumda aşırı kaşıntı oluyor birkaç gündür. Kabarcıklar falan oluştu bebek için tehlikeli bir durum mu
G

Gdkmc

25 Kasım 2025 18:47
Gebelik kolestazı olabilir hekiminize gidin mutlaka
A

Ayşe D.

25 Kasım 2025 19:40
Hiç duymamıştım teşekkür ederim
G

Gdkmc

25 Kasım 2025 19:41
Sizi korkutmak istemem ama yarın ilk işiniz doktora gitmek olsun. Gebelik kolestazı ise biraz önemli bir durum olabilir
A

Ayşe D.

27 Kasım 2025 11:24
Sizin önerinizle dün gittim çok şükür o değilmiş ama başka bir sorunu hallettik inşeAllah. Teşekkür ederim tekrar
G

Gdkmc

27 Kasım 2025 16:40
Çok geçmiş olsun☺️
A

Ayşe D.

29 Kasım 2025 09:01
Teşekkür ederim :)
N

Naciye T. ..

30 Kasım 2025 10:29
Ben hamileliğimson iki ayındaher tarafımi yara edecek şekilde kasidim banyoda saatlerce oturdum kaşıntı gitsin diye ayaklarımı soğuk sudan çıkaramadım herkes uyurdu ben sabahın köründe ellerimi ayaklarımısoguk suya sokar rahatlar uyumaya çalışırdımzor bir surecti gerçekten doktora gittim normal değilne olur bı bakıntahlil yapın kan alın bebeğim iyi mi diye yalvardım her şey yapıldıkan idrar gaita utrason çok şükürhic bir şey çıkmadı sakıncalı olduğu durumlar var doktorum normalde olabilir bir sorunlada karsilasabiliriz demişticok şükür benim hormonlardan kaynaklı olduğu ortaya çıktı detaylı tahlil test yaptırın aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için ama ben çok ağır geçirdim kaşıntıyı ve normal bir süreç dendi o yüzden kalbinizi ferah tutun.
A

Ayşe D.

1 Aralık 2025 22:43
Naciye hanım merhaba, benim de tahlillerim temiz çıktı doktor da krem yazdı ama hiç faydası olmadı çok feci kaşınıyor. Doğumdan sonra mı geçiyorbu kaşıntı doğumda sorun oluyor mu acaba siz doğum yaptıysanız ve bilgi verirsenizçok sevinirim 🌸
N

Naciye T. ..

7 Aralık 2025 10:03
Doğumdan bir hafta sonra kayboldu doğumdada hiçbir sorun yaşamadım eğertahlilleriniz temiz çıktıysa endişeetmeyin sadece sabır bende hiç geçmeyeceğini düşünüyordum ama çoksukur geçti😊
A

Ayşe D.

10 Aralık 2025 23:40
Çok teşekkür ederim Naciye hanım 🌸 bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşeAllah💞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir