Kasılma
98 görüntüleme
M
Merve S.
29 Eylül 2025 07:45
bebeğim 2 aylık dün akşam ellerini yumruk yaparak 2 saniye falan kendini kastı korkudan ters çevirdim hemen düzeldi sonra acile gittik kan tahlili yapıldı nöbet geçirmemiş . Doktor randevu alıp çocuk doktoruna git dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ya çok korktum
Ö
Öznur Y. A.
29 Eylül 2025 08:23
Merhaba,
Bizim bebeğimizde de 2.5 aylıkken oldu. Ara sıra hala oluyor. Ben çocuk doktorumuza sordum morarma olup olmadığına dikkat etmemizi ve bilincini kontrol etmemizi önerdi. Bebek kucağımızdayken olmuştu, kollarını yana açıp yumruk yapıp kasmıştı kendisini. Daha sonra sakinleşince düşmekten korkmuş olabileceğini düşündüm ama emin değilim tabii. O zaman biraz internetten bakmıştım gaz sancısı da sebep olabiliyomuş. Ama tabii doktoruyla görüşmekte fayda var.
Bizim bebeğimizde de 2.5 aylıkken oldu. Ara sıra hala oluyor. Ben çocuk doktorumuza sordum morarma olup olmadığına dikkat etmemizi ve bilincini kontrol etmemizi önerdi. Bebek kucağımızdayken olmuştu, kollarını yana açıp yumruk yapıp kasmıştı kendisini. Daha sonra sakinleşince düşmekten korkmuş olabileceğini düşündüm ama emin değilim tabii. O zaman biraz internetten bakmıştım gaz sancısı da sebep olabiliyomuş. Ama tabii doktoruyla görüşmekte fayda var.
M
Melek K. D.
29 Eylül 2025 08:58
Atak haftası olabilir mi, benim kızım da 3 ayını doldurmak üzere benzer durumu yaşadık. 1 hafta sürdü
M
Merve S.
29 Eylül 2025 18:36
yarın çocuk doktoruna randevu aldım bakalım ne diyecek umarım kötü bir şey yoktur
M
Merve S.
29 Eylül 2025 18:37
aslında atak haftasındayız 3 gün önce aşılarını yaptırdık herhangi bir ateş olmadı