Kaşık Mama
177 görüntüleme
S
Seda N. ..
23 Ağustos 2025 18:58
Eylül ayında işe başlayacağım . Bebeğim 7 aylık olacak ne emzik tutuyor ne biberon. Nasıl besleyeceğimi şaşırdım . Kaşık mama kullansam içeriği besleyiciliği nasıldır ? Kullanan var mı?

Fadile B.
23 Ağustos 2025 19:03
Hipp arı mama nın içerikleri güzel organik ben kahvaltı ve gece mamalarını aldım ama kullanırken bir tik civik yapın kabız ediyor koyu olursa
S
Seda N. ..
23 Ağustos 2025 19:12
Arı mamayı bulamadım internette, nerden aldınız ?
K
Kübra Y.
23 Ağustos 2025 19:27
Arı mama yanlış bilmiyorsam hakmar da olması lazım ben bi ara A101 de de gördüm

Dicle Y. ..
23 Ağustos 2025 19:42
Bence kesinlikle arı mama yılların maması katkı maddesi yok sadece pirinç unu vitaminler ve benim bebeğim çok gazlı olmasına rağmen gaz da hiç yapmadi kabızlık da hemde çeşitleri var A101 , file , mopas bu marketlerde var
M
Merve K.
26 Ağustos 2025 21:47
Hipp tahıllıya başladım ben de bugun. İçeriğinde şeker yok diyw bunu aldım. Gece mamasında var diyor o nedenle
A
Aras A.
22 Eylül 2025 06:10
Aynı durumdayız doktor kaşık mama önerdi ek gıda olarak. Mama alsa iyi ama biberon tutmuyorsa yapacak bir şey yok dedi. Hipp ya da aptamil önerdi. Siz memnun kaldınız mı? İçerikleri bana biraz saçma geld kendimiz tahıllı mama yapsak sanki aynı şey gibi
S
Seda N. ..
5 Ekim 2025 03:49
Merhaba yeni görüyorum kusura bakmayın. Biz kullanmadık kaşık mama. Öğretmenim ayarladım derslerimi 4 saat çalışıyorum sabahtan, ben gelene kadar aç bekliyor . Ek gıda yemiyor bazı günler.
S
Seda N. ..
5 Ekim 2025 03:50
İçeriklerine bakmadım ben, fakat içinize sinmediyse kendiniz yapın bence
S
Seda N. ..
5 Ekim 2025 16:16
Merhabalar hocam, ben branş öğretmeniyim o yüzden öğleye kadar 4 saat çalışıyorum. Mama kullanmıyoruz anne sütü alıyor. Evden çıkana son dakikaya kadar emziriyorum . Ben gelene kadar kahvaltı yapıyor bazı zamanlar hiçbir şey yemiyormuş. Ben gelene kadar bekliyor gelince direk emip uyuyor. Biberon almadığı için ne sağıp süt verebiliyoruz ne de mama. Çok uğraştım ama ısırıyor ucunu ve kesinlikle emmiyor . O yüzden kaşık mama düşünmüştüm ama çok şükür gerek kalmadı. Ha ben gelene kadar mızmızlanıyor çoğu zaman ama kendi isteği😅😅sütünüz varsa sağıp vermeyi düşünün bence, doktor mama ver demediyse gerek yok diye düşünüyorum