Kariyere Annelik Arasi

142 görüntüleme
C

Cigdem K.

13 Ekim 2025 11:06
Biz esimle uzun suredir yurtdisinda yasiyoruz ve burada ailelerimiz yok. Bebegimiz oldu ve su an 5.5 aylik. Ise donmek zorundaydim, simdiye kadar izin mizin uzattik, ancak artik tukettik izin konusunda. Gonlumuze gore bakici bulamadik ya da gonlumuzde bakiciyla buyumesi yoktu da begenemedik bilmiyorum. Ben bu asamada annelik arasi vermek istiyorum kariyerime, ama cok cok soru isaretim var. Pismanliklarim olabilir, donusum nasil olur vs. Iyi bir sirketi ve rolu birakacagim en nihayetinde. Ancak calismayi denedigimde de konsantre olamuiyorum cok daginigim.

Bu noktada benzer durumdaki anneler tecrubelerini paylasirsa benimle cok sevinirim.

Cok tesekkurler simdiden
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Ekim 2025 11:18
Bu konuda size sizden başka kimse yardım edemez. Ben işe dönersem mi daha mutlu olurum çocuğumla kalırsam mı sorusuna cevap kendi içinizde 💕 bıraktığınızdan daha iyi fırsatlar da bulursunuz elbet şimdiki işi de siz buldunuz o güce sahipsiniz amaaa sizi ne mutlu eder kısmının cevabı sizde💕💕💕
T

Tuğba B. ..

13 Ekim 2025 11:21
Eğer maddi gücünüz varsa bebeğiniz çok küçük sizinle büyümesi daha iyi benim fikrim
C

Cigdem K.

13 Ekim 2025 11:22
Maddi gucumuz cok sukur var su an. Zaman ne gosterir bilinmez elbette. Tesekkurler 🙏
E

Emine T. ..

13 Ekim 2025 11:23
Benim bebeğim de şu an 5 buçuk aylık ve 3 aylıkken işe başladım asla kafamı işe veremedim en kısa sürede ben de izne ayrılma hazırlığı yapıyorum bu şekilde iki tarafa da verimim yok ama kızım bir kez bebek olucak ve onun bana işten daha fazla ihtiyacı var
N

Neslihan K. D.

13 Ekim 2025 12:45
Akademik kariyerime bebeğim dolayısıyla 1 sene ara verdim şu an 7 aylık. Eğer ara vermeseydim şimdi okuldaolmam gerekirdi. En güzel anlarını, ilk yemek yiyişini, ilk emeklemesini vs kaçırırım diyeçok korktum. Şimdiyse 2026 eylül ayında dönmeyi planlıyorum. O zaman 18 aylık olacak ve haftanın 2 3 günü birkaç saatliğine anneannesi ya da babannesi bakacak. Ben kendi planlamamı bu şekilde yapmıştım. Sizde kalbinizden ne geçiyorsa ona yönelin. İllaki bir taraf daha ağır basıyordur. Olurda işe dönme kararı verirseniz de bu sizi asla ilgisiz veya kötü bir anne yapmaz. Sorunun cevabı sizde.
C

Cigdem K.

13 Ekim 2025 13:09
🙏teeekkurler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir