Karaciğer Enzimleri Yüksek Çıktı
135 görüntüleme
Ö
Özlem P.
29 Temmuz 2025 16:05
6 aylık bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Neden olabilir?
B
Bilgehan Ç. ..
29 Temmuz 2025 16:13
Yakın zamanda antibiyotik kullandıysanız, ona bağlı yüksek çıkmış olabilir mi acaba ?
Ö
Özlem P.
2 Ağustos 2025 20:02
Kullanmamıştık d vitamini ve demir kullanıyor sadece ondan olabilir mi? 🥺 yorumunuzu nasıl görmemişim çok şaşırdım
S
Selma Y.
31 Ağustos 2025 19:22
Baktırdınız mı tekrar düştümü benimde bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek çıktı çok evham yapıyorum ve korkuyorum 15 gün sonra tekrar kan vereceğiz umarım düşüşe geçmiştir enfeksiyon geçirdiyse yada ilaç aldıysa olabilir dedi ama ne ilaç aldı nede enfeksiyon geçirdi ast ve alt yüksek Allah hepimizin yavrusuna sağlık şifa versin inşallah
E
Eslem T.
23 Eylül 2025 17:44
Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı ne dedi dpktor benimde kızıın yüksek çıktı umarım kötü biriey yoktur
S
Selma Y.
23 Eylül 2025 20:26
Eslem bana mı sordun bilmiyorum ama cevaplayayım ben çünkü biz anneler bebeğine birşey olacak diye korkudan üzerlerine titriyoruz biz gittik ast 109 alt 199 du 15 gün sonra tekrar kan verdik ast 58 alt ise 60 küsürlere düşmüş ve biz ilk kan verdiğimizde kan değerlerinde ufacık bir enfeksiyon gözüküyormuş tekrardan kan verdiğimizde o enfeksiyon yok olmuş o yüzden mi yüksek çıkmıştı bilmiyorum ama düşmesine çok sevindim 1 yaşında tekrar bakalım dediler yada duruma göre kan bile almayız dediler. Eğer kan değerlerinde falan ufacık bir enfeksiyon varsa o yüzden yükselmiş olabilir doktorlar takip ediyorlar zaten eğer yüksekse ultrason istiyorlar umarım sizinde değerleriniz bir an önce düşer rabbim evladına sağlık şifa versin inşallah ❤️
E
Eslem T.
23 Eylül 2025 21:45
Teşekkür ederim cevabınız için umarım bizimde düşer allah tekrarını yaşatmasın🙏
S
Selma Y.
23 Eylül 2025 22:27
Amin inşallah ❤️