Karaciger Enzim Yüksekligi, İstahsizlik, Kilo Alımı Durması
79 görüntüleme
M
Melikeeemt
8 Eylül 2025 10:51
Hocam merhaba oğlum 21 aylik 10 aydır kilo alımı yok kan sonuçlarına tüm değerlerine baktirmak istedkgimi söyledim fakat HGB reddedildi yaziyor sonuçlarında doktorda karacigerine baktırin demis diğer sonuçlarında bisey yok demiş göndermiş AST 50 ALT 22
DEMIR 107, FERRITIN 36.08 , CRP 0.40 . TSH 2.96 .. SERBEST T4 ,0.98 , trigiliserid 44 hocam karaciğer enzimleri neyden kaynaklı yüksek çıkmış olabilir oglumun kilo sorunu karaciğerle mi alakalı. Nasıl dusururuz karaciğer enzimlerini teşekkür ederim
DEMIR 107, FERRITIN 36.08 , CRP 0.40 . TSH 2.96 .. SERBEST T4 ,0.98 , trigiliserid 44 hocam karaciğer enzimleri neyden kaynaklı yüksek çıkmış olabilir oglumun kilo sorunu karaciğerle mi alakalı. Nasıl dusururuz karaciğer enzimlerini teşekkür ederim

Çağla
8 Eylül 2025 11:59
Karaciğer degerleri viral enfeksiyonlardada yükseliyor.cok yüksek çıkmamış bıkac hafta once grup gecirdıyse o bile yukseltmiş olabilir diye bıliyorum
M
Melikeeemt
9 Eylül 2025 02:23
Malesf yaklaşık 3 4 ay önce 3 4 gün süren bi ateşli hastalığı oldu ama en son kurban bayrami zamanndan kullanilan ates düşürücünun etkisi hala kalir mi ? 1 ay önce lagman verildi gece gaz birikmiş bagirsaklarinda şiddetli bi ağlama bi ağrısı olduğunu anlayınca hemen doktora goturmstum gaaz birkmjs bagirsaklarinda annesi dedi lagman verdi eve gönderdi.