Kanama
100 görüntüleme
N
Nur İ. N.
5 Kasım 2025 18:10
Gebeliğimin 9. Haftasındayım, gebeliğimi öğrendiğimde hafif sümüğümsü bir kanamam vardı. Doktor progestan fitil verdi ve bir ay devam ettim. Bugün biraz yoruldum ayakta kaldığım için, akşam saatlerinde bu sefer kan geldi. Çok korkuyorum, doktora gittik; progestanı ikiye çıkartıp bir de iğne verdi. Doktorum çok soğukkanlıydı, kanamanın o kadar da çok görünmediğini söyledi ama beni panikletmemek için de böyle demiş olabilir. Benim gibi olan ama bebeğine sağlıkla ulaşmış anneler var mı? Ağrım yok, sanki hafif kasılma gibi oluyor ama şu anda tüm odağım orada olduğu için de böyle hissediyor olabilirim. Doktor rapor da verdi, 4 gün evde kalacağım ve uzanacağım. Sizlerin tecrübelerini merak ettim.
E
Elif A. Ç.
5 Kasım 2025 18:13
Öncelikle insallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız. Doktorunuz aksi bir şey olsa mutlaka söylerdi bu riske atılacak bir durum değil doktorunuza güvenin. İstirahat verdiyse ayağınızı yükseğe kaldirip yatın vesu tuketimini artırın. Bende aynı seyi yaşadım ve elhamdülillah kızım şuan9.5 aylık.
N
Nur İ. N.
5 Kasım 2025 18:30
Tamamdır çok teşekkür ederim. Evet gerçekten dinlenmem gerekiyor.
H
Hümeyra T.
5 Kasım 2025 19:06
Bir arkadaşımda size benzer bir süreç yaşadı. 1 ay fitili ve kanamasından dolayı iğne kullandı şu an 37.haftasında inşallah sağlıkla kucağına alacak bebeğini. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Gerçekten dinlenmeniz lazım zaten ilk üç ay dikkat edilmesi gereken bir süreç tüö gebeler için; sizin ekstra bir özel durumunuz oluşmuş o yüzden stresten uzak istirahat ederek geçirin (şu anki hayatınızın rutinlerini bilmiyorum ama bir şey olmaz ya da aşırı stresten ziyada daha orantılı bir şekilde hep kendinizi önceleyin. Sağlıkla geçirin bu süreçleri inşallah🌸
A
Aycan
5 Kasım 2025 19:12
Çok geçmiş olsun bende 9. Haftada benzer şeyler yaşadım gün aşırı iğne günde iki kere hap yazdı progestan . Şimdi kızım 3 ay12 günlük uyutmaya çalışıyorum inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız
N
Nur İ. N.
5 Kasım 2025 19:14
Çok teşekkür ederim Hümeyra hanım. Evet bütün işlerimi iptal ettim şimdi organize edip. Başka türlüsünü düşünemiyorun bile şu anda. İyiye odaklanacağım. Sağ olun.
N
Nur İ. N.
5 Kasım 2025 19:16
Aycan hanım doktor bana şimdilik bir kere verdi ama inşallah bir daha gerekmeden toparlanırım. Çok korktum.
H
Hümeyra T.
5 Kasım 2025 19:17
İçinizi ferah tutun kendinize dikkat edin benzer süreçleri ben de yaşadım bir ay fitil kullandım ama hepsi geçecek inşallah 🙏 3.aydan sonra rahatlarsınız
N
Nur İ. N.
5 Kasım 2025 19:33
Evet bu ayı sağsalim atlatmam gerekiyor. Allah hepinizden razı olsun. Sanırım bunu yaşamam gerekiyordu ki artık bir durayım ve kendimi bir düzene sokayım. İnşallah geç kalmamışımdır. Tekrar teşekkürler.