Kakada Mukus ve Nokta Nokta Kan
148 görüntüleme
E
Emine A.
9 Ekim 2025 08:59
Saglık ocagının verdiği kan damlasından sonra kakada nokta nokta kan ve mukus görüyorum suprax kullanmaya basladık dr besin alerjiside olabilir dedi ama gözlemlediğim kadarıyla kan damlasından sonra oldu sizinde basınıza geldi mi
H
Halime K.
9 Ekim 2025 09:02
Doktorunuzu değiştirmenizi öneririm
E
Emine A.
9 Ekim 2025 09:13
Öncedende viral enfeksiyon geçirmişti ultrasyon baktı ve enfeksiyon oldugunu söyledi o yüzden antibiyotik basladı 1 hafta içerisinde geçmezse eger çocuk alerji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi fakat ben kan damlsından sonra böyle oldugunu düşünüyorum bir iki gün kesicem umarım geçer
E
Esma Y.
9 Ekim 2025 09:23
Alerjik reaksiyon süt ve süt ürünlerini kesmeniz gerekiyor
İ
İrem
9 Ekim 2025 09:28
Bizde de olmuştu mukuslu kaka ve nokta nokta kan, besin alerjisi tanısı kondu şimdi alerji için diyetteyim Emine hanım
E
Emine A.
9 Ekim 2025 09:30
Peki şuan diyetteyken aynı sorunu yaşıyor musunuz geçti mi şikayetiniz süt ve süt ürünlerini mi kestiniz
İ
İrem
9 Ekim 2025 09:37
Paketli gıda, süt ve süt ürünleri ve yumurtayı kesmiştim 15 gün. Yumurta yiyince direk kan oldu ard arda iki gün; o kesinleşti. Şimdi de süt ve süt ürünlerini bugün açtık takipteyiz Emine hanımcığım
E
Emine A.
9 Ekim 2025 09:40
Teşekkür ederm umarım bi daha sorun yaşamassınız irem hanım 🙏
İ
İrem
9 Ekim 2025 09:40
Umarım, sizin de hemencik geçer inşallah 🌸

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
11 Ekim 2025 10:31
Emine hanım, kullandığınız takviye alerji yapmış olabilir veya besin alerjiler Ynin belirtilerinin başladığı döneme denk gelmiş olabilir. Öncelikle kan damlasını kesmeniz kullandığınız her şeyi bırakmanız gerekir. Buna rağmen bir hafta geçince hâlâ düzelme olmazsa besin alerjisi diyeti için destek almanizi tavsiye ederim.
E
Emine A.
11 Ekim 2025 10:33
Teşekkür ederim öyle yapmayı düşünüyorum