Kakada Ara Ara Nokta Şeklinde Kan Olması

115 görüntüleme
S

Sefanur T.

11 Ocak 2026 14:59
3,5 aylık bebeğimin kakasında rota aşısından sonra ara ara nokta şeklinde kan damlası görüyorum. Genelde aşırı ağladığı akşamların ertesi günü oluyor. (Ya da yediğim bir şey dokunuyor bilemiyorum)
Doktoruna sorduğumuzda genel durumu iyi ise probiyotik kullanın dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Bunun sebebi ne olabilir?
E

Elif A.

11 Ocak 2026 15:02
Biz de 1 kere yaşadık makat çatlağı olabilir dediler. Yoğun gaz var mı?
S

Sefanur T.

11 Ocak 2026 15:03
Evet hemen hemen her akşam gaz sancısı oluyor. Acaba süt ürünlerine mi alerjisi var son zamanlarda kakası kötü kokuyor çünkü
S

Serenay

11 Ocak 2026 17:29
İyi akşamlar bizdede rota aşısı sonrası kanlı kaka oldu acaba aşının yan etkisi olabilirmi birde doktorunuz hangi probiyotiği önerdi acaba
S

Sefanur T.

11 Ocak 2026 17:35
Doktor aşdan dolayı olabilir de olmayabilir de demişti o zaman. Aşı olalı 2 hafta geçti ama bu iki haftada üç kered kan gördüm kakasında. Enterogermina kids i önerdi
S

Sefanur T.

13 Ocak 2026 11:25
Makat çatlağı varmış krem kullanmaya başladık.
S

Serenay

13 Ocak 2026 19:07
Bizede doktor aşıdan olmuş dedi ikinci dozu yaptırmayın birazda süt ürünlerini kesin dedi çok tatmin etmedi ama kan geçti sayılır şükür
I

Iraz

13 Ocak 2026 19:10
Benım kızımda da aşıdan sonra kanlı kaka oldu alerjı testı sonrasında yumurtaya alerjısı çıktı
S

Sefanur T.

13 Ocak 2026 19:14
Alerji testini ileriki dönemlerde önerdi. Kan tahlili sonucunda alerji olabilir süt ürünlerini azalt, Rota aşının 2. dozunu yaptırabilirsin dedi. Şu an memleketteyiz buraki dr farklı diyor yaşadığımız ildeki farklı diyor. Kafam karıştı benimde
S

Serenay

13 Ocak 2026 20:49
Drlar kafa karıştırıyo bizde memleketteyiz burdaki doktor bağırsak düğümlenmesi olabilir acil ultrasona gidin dedi büyük ilçeye gittik ordaki dr ultrason yapmaya gerek yok aşıdandır dedi yolladı ilk fırsatta özele gidip bidaha soracağım :(
S

Serenay

13 Ocak 2026 20:51
Ama büyük ihtimalle alerji gibi süt ürünlerini kestim bugün kan sadece bi kere gördüm rotayı bidaha yaptırmayı düşünüyo musunuz
S

Sefanur T.

14 Ocak 2026 05:52
Ben hep özele gittim doktordan doktora fark ediyor işte. Buradaki yaptır dedi kendi dr da yaptır derse yaptıracağım gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir