Kaka Yapamıyor
110 görüntüleme
K
Kivilcim
28 Eylül 2025 14:13
25 günlük bebeğim anne sütü ve mama ile besleniyor iki gün kaka yapamadıktan sonra küçük bir fitil ile dün kakasını yaptı ama bugün yine yapamıyor kötü kokulu gaz çıkarmaya devam ediyor normalde günde 3.04 kez kaka yapardı sebebi ne olabilir
B
Büşra T.
28 Eylül 2025 14:40
10 güne kadar kaka yapmaması normalmıs her gün yapmak zorunda degıl bı de ben mamasına bırazcık zeytınyagı koyuyorum
G
Gamze A.
28 Eylül 2025 15:20
Bende anne sütüyle devamında mama veriyorum aynı sıkıntıyı yaşadım doktor 10 güne kadar normal dedi yüzden doğumdan itibaren 1,5 ay bekledim ama fitillik olunca bebeğim ve kilo almadığı için mamayı değiştim. Sma kullanıyordum hem kakası hem çişi hem gazı baya kötü kokuyordu yetşkin insan gibi meğer o kabız yapıyormuş.hipp organik kullandım 2 günde 1 kaka yapmaya başladı kilo aldı fakat çok kusturmaya başladı yediğini hemen çıkarıyodu şuan doktor önerisiyle evolvia mamaya geçtim balık yağı var içinde şeker oranı düşük çeşitli vitaminler var buda kabız yapmadı kusma yapmadı çok şükür. Sizde bence mamasını değişe bilir gözlemleyebilirsiniz. Doktor bana fitil veya zeytinyağıyla kaka yapmasını müdahale ederseniz sürekli bağırsaklar tembelliğe alışır sürekli müdahaleyle kaka yaptırmak zorunda kalırsın vücudu kendi haline bırak dedi. Şuan bir sıkıntımız kalmadı şükür. Tavsiyem mamayı değişip gözlemleyin
K
Kivilcim
28 Eylül 2025 15:34
Bende goldengoat mamadan aptamil mamaya geçtim inşallah çok zorlanmadan kendi kendine kakasini yapmaya alışır 🙏🏻