Kaka Yapamama
61 görüntüleme
G
Gülseren Ç.
10 Kasım 2025 07:45
Bebeğim 4 aylık anne sütü ile besleniyor, sürekli
Ikınıyor kakasını bir türlü yapamıyor cumartesi günü doktor fitil verdi ama ona rağmen yine yapamadı. Geceleri uyku kalitesi de düştü sancı girdikçe uyanıyor, kendini zorluyor. Bugün sekizinci gün.. böyle durumu yaşayan var mı ? Varsa nasıl bir yol izlendi ?
Ikınıyor kakasını bir türlü yapamıyor cumartesi günü doktor fitil verdi ama ona rağmen yine yapamadı. Geceleri uyku kalitesi de düştü sancı girdikçe uyanıyor, kendini zorluyor. Bugün sekizinci gün.. böyle durumu yaşayan var mı ? Varsa nasıl bir yol izlendi ?
A
Ayşegül Ü.
10 Kasım 2025 08:39
 Benim bebeğim de anne sütüyle besleniyor üçüncü aydan itibaren seyrek kaka yapmaya başladı sekiz gün yapmadığını da doktora götürmüştüm doktor normal dedi sadece anne sütüyle besleniyorsa biraz daha bekleyelim dedi ve doktora gittiğim gün bebeğim kakasını evde kendisi yaptı. Ondan sonra hep seyrek yapan bir bebek oldu, altıncı günü ben de bekliyorum eğer çok uzarsa doktora götüreceğim.
A
Ayşegül Ü.
10 Kasım 2025 08:40
Daha öncekinde karnına sıcak kiraz çekirdeği koymuştum masaj yapmıştım sanırım o rahatlatmıştı
Z
Zeynep A.
10 Kasım 2025 08:43
Merhaba bize doktorumuz probiyotik önerdi bunun için forbiom 6 damla veriyoruz günde

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
10 Kasım 2025 10:07
Merhaba on güne kadar anne sütünde kaka yapmamak normal deriz ancak bu bebeğe göredegisir bebeğinizcok ikiniyor ve rahatsız oluyorsa herhangi bir besine hassasiyeti olabilir.ya da gazını üstten yeterince cikartamiyor olabilir doktorunuz ek probiyotik önerebilir kendi yediklerinizi gözden geçirin derim l