Kahvaltı Sorunu
67 görüntüleme
S
Sümeyye P. ..
30 Eylül 2025 12:08
Oğlum 14 aylık katı gıdaya başladığından beri yumurta peynir yemez ben karışımların arasına katarak yediriyorum yumurtayı un lapasına yumurta kırarak yapıyorum öyşe yiyor. hergün kahvaltıda lapa yapmak da çok sağlıklı gelmiyor bana kahvaltı için ne yapabilirim.
F
Fatma S. ..
30 Eylül 2025 12:14
Ben denemedim hiç ama yumurtayı çırpıp fincana koyup fincanıda kaynayan suyun içinde koyuyorlar ve pişiriyorlar. Görüntü olarak kek gibi duruyor. Birde farklı saatlerde vermeyi deneyebilirsiniz.
S
Sümeyye P. ..
30 Eylül 2025 12:17
Evet onu da denedim sevmedi parçaladı attı tadını sevmiyo haşlanmış yumurtanın beyazını yer sarısının tadını alınca atıyor zaten peyniri asla yemiyor

Ezgi M. ..
30 Eylül 2025 12:20
Fincan kek yapabilirsiniz benim bebeğim de yumurtayı hiçbir şekilde yemiyo ama fincan keki beğendi eline veriyorum kendi istediği kadar yiyo ortalık dağılıyor tabi biraz ama yemesi daha iyi geliyo 😂 ve pankek yapabilirsiniz ben pancarlı pankek yapmıştım mesela bugün ilk tanışma günüydü eline verdim mıncıkladı sıkıp sıkıp attı biraz yedi am çok az da ben verdim öyle yedi yarın daha çok yiyeceğine eminim çünkü fincan kek için de aynısı olmuştu
S
Sümeyye P. ..
30 Eylül 2025 12:24
Yaptım ikisini de pek sevmedi sanırım tekraren verip alıştırmam lazım püreler kolayına geliyor diye daha iştahlı yiyor sanırım pankek türevlerini zoraki yiyor