Kahvaltı

158 görüntüleme
Büşra A.

Büşra A.

22 Ağustos 2025 07:03
14 aylık hiç kahvaltı sevmiyor napabilirim. Yumurta asla peynir asla hala çorba veriyorum biraz zeytin yada herhangi bir püre karışımı napmalıyım?
Göktürk P.

Göktürk P.

22 Ağustos 2025 07:15
Yemediği ürünleri farklı bir şekilde sunun. Bizimki peynir yemezdi ama yumurtaya atıp veriyorduk. Bir ara yumurta yemedi. Eşim ekmeklerin üzerine yumurta çırpıp sürdü sonra kızarttı o şekilde yedi. O ürünü başka bir ürünle karıştırıp verin kısacası
A

Aysema K.

4 Eylül 2025 06:58
Bebeyim asla turta yemezdi ama şimdi iki yumura yiyo ben yumurtayı unu içe cırpıyorum sonra kızartıyom sonra eline veriyom kendisi yoyo
Ayşen Y.

Ayşen Y.

4 Eylül 2025 07:37
Evet diger arkadaslarin dedigi gibi birazcik kandirmak gerekiyo bencede😊 benim oglum 8 aylik yumurtayi yediremiyodum sadece sevdigi seylerle bulamaç yaptigimda yedirebiliyodum mecburen simdi tavada muzla cirpilmis sekilde yediriyorum en azindan omlet kivamina alisti bu sekilde. Yavas yavas koydugum muz miktarini azaltarak devam edicem. Yani bazen oyle olur mu demeden denemek lazim kirk yil dusunsem muzlu yumurta yapcagim aklima gelmezdi😄
Büşra A.

Büşra A.

4 Eylül 2025 07:43
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bende öyle yapıyordum mücver şeklinde ama sonra bir gün tekrar denedim sade haşlanmış yumurta yemeye başladı. Umarım tekrar tiksinmez 🤣
S

Semra G.

4 Eylül 2025 08:22
Bebeklerde yumurta yemeye beyazı ve sarısı aynı zamanda başlanmalı yoksa beyazo daha ilerleyen zamanlarda mı
Büşra A.

Büşra A.

4 Eylül 2025 11:47
Ben önce sarısından başladım 9 aydan sonra beyazına başladım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir