Kafayı Yemek Üzereyimmmmmm

218 görüntüleme
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 04:56
8 ay 6 günlük bebeğim gece her saat uyanıyor ağlayarak gündüzleri zaten uyumuyor geceleride saat balı uyanıyor dişleri ağrıyorsa diye calpol falan verdim ama işe yaramıyor 1 haftadır böyle sıyırmak üzereyim ne yapmam gerekiyor ne derdi var bu çocuğun 😢
E

Eda N. A. ..

9 Eylül 2025 05:44
Otit olmus olabilir
Benim kizim öyleydi bende dis dedim durdun ama 2 gun sonra kulak zari yırtıldı. Bence bir hekime götürün kulak muayenesi vs yapılsın
M

Medinenur A. ..

9 Eylül 2025 05:55
Benim bebeğimde 10 aylık hâlâ bu durumdayız. Aylardır ben de yaşıyorum doktora da gittik hiçbir şeyi yok diyor maalesef bazı bebekler böyle her halde
K

Kübra M.

9 Eylül 2025 06:27
8.ayda atak ve gerileme dönemi bulunmakta Saniye hanım 😊
Biraz sabırla bu dönemi atlatabilirsiniz bizde şuan 8 ay 26 günlüğüz yavaştan azalıyor sıkıntılarımız
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 06:28
Çok geçmiş olsun eda hanım 🙏🏻 yeni muayene yapıldı bir sorun görülmedi çok şükür
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 06:30
Allah yardımcımız olsun gerçekten Medine hanım çok zor doğduğundan beri uyumuyor zaten de bu ara iyice sıyırtmak üzereyim 🤦🏻‍♀️
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 06:32
8. Ayda da mı var bu atak Kübra hanım ya bunu bilmiyordum 4. Ay atağı çok sıkıntılı geçmişti gerçekten bire bir aynısı umarım bu kısa sürer 4. Ay atağımız tam 1 ay sürdü 🤦🏻‍♀️ Doğdığundan beri uyku sıkıntısı çektiğim için artık sabrım tükenmek üzere 😢
K

Kübra M.

9 Eylül 2025 06:49
Tabi tabi 8. Ayda büyük bir atak ve uyku gerilemesi dönemi var. Reklam olarak olmasın ama Merve Çakır uygulamasında doğum tarihini girerseniz size her atak haftasını hesaplıyor. Gerilemeler içinde instagramdan takip edebilirsiniz. En azından atak olduğunu geçeceğini bildiğiniz zaman süreç sizin için daha kolay olur 🙏 bebişe bol bol uykular size sabırlar diliyorum 🙏 dün gece iki tane diş patlattık bizde halimi siz düşünün 😀
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 06:53
Ay 😂😂 gerçekten çok zor Kübra hanım Allah sizlere de sabır versin hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim bilgilendirme için bakıcam şimdi hemen 🙏🏻
Y

Yasemin K.

9 Eylül 2025 07:15
İlk bebeğimde 7-8-9.aylar öyle kötü geçmişti ki… sizi çok iyi anlıyorum. Gündüz uykularını azalttım ben. 11 aylıkken de mecbur gündüz tek uykuya geçirdim ve ondan sonra rahatladı. Gece kesintisiz uyumaya başladı. Bebeğinizin haftasına ayına göre uyku saatlerine bakın, uyku eğitimi almanız da gerekmiyor illa ki. O saatleri siz kendi bebeğinize göre azaltarak bir denge kurmaya çalışın. Bazı bebekler gerçekten az uyumayı seviyor. Herkes erken demesine rağmen 11 aylıkken tek uykuya geçince rahatlayan bebeğimi görünce ben buna inandım açıkçası. Kolaylıklar diliyorum
S

Saniye K.

9 Eylül 2025 07:20
Güne 6da başlıyor 6yı bir dakika geçirmiyor gündüz 3 uyku yapıyor en uzun uyku süresi 25 dk daha fazla asla uyumuyor. 3 uykuyu da kendi istediği için uyuyor gece en geç 8 buçukta gece uykusuna geçiyor ve saat başı uyanıyor 🤦🏻‍♀️ Bu ara çok sıklaştı anlamıyorum işte. Birde destekli uuuyan bir çocuk tüm destekler bizde mevcut doğduğundan beri 🤦🏻‍♀️ Dilerim hepimiz için kolaylık versin Rabbim geçici bir süre biliyorum ama işte insan bazen dayanamıyor 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir