Kafasını Yan Tutuyo

98 görüntüleme
Z

Zk

24 Eylül 2025 16:06
5 aylık olmak üzere normalde boynunu dik tutabilen bir bebek ama bu aralar arada sırada kafasını yana bırakıyor tutmuyor nedensiz bir şekilde otururken bunu yapıyor bazen tummy time yaparken de kafasını yan şekilde indiriyor ama yorulduğu için sanıyorum ama kucağımızda otururken de yapınca korktum biraz ayrıca kafası büyük taşıyamama gibi bir durumda yok 42cm normal büyüklükte yani
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Eylül 2025 17:45
Diş sancılarına bağlı ağrı bazen kulağa vurur öyle bir durum olabilir. Bununla beraber el de sürekli kulağa gider. Sürekli olarak yan tutmuyorsa sorun yok gibi ama sürekli yapıyorsa bir ağrıdan ya da başka bir durum varlığından bahsedebiliriz.
D

D.Z

24 Eylül 2025 17:46
Bunu benim bebeğim de yapıyor 1.5 aydır, herhangi bir açıklama getiremedim. Muhtemelen kendince bir rahatlama ya da kaçış stratejisi buldu diye düşünüyorum
Z

Zk

24 Eylül 2025 17:52
1.5aylık bebek daha küçük olduğu için normal ama benimki büyük bu yüzden korkuyorum başka bir şey var mıdır diye
Z

Zk

24 Eylül 2025 17:53
diş sancısı mi bilmiyorum evet eli arada kulağına gidiypr ama kafasını yana eğdiği zamanlar değil dik tuttuğu zamanlar genelde yine de 5.ay kontrolü var birkaç gün sonra bu yüzden doktora soracağım yine de biraz olsun içimi rahatlattınız teşekkür ederim ayça hanım
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Eylül 2025 17:57
Rica ederim merak etmeyin ama, kulak iltihabı vs açısından değerlendirsin hekiminiz öyle bir durum yoksa tamamen keyfi bile yapıyor olabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir