Kafa Sıcaklığı

128 görüntüleme
H

Hilal

26 Ağustos 2025 21:05
Bebeğimin gün içinde kafası sürekli sıcak oluyor, ateşini ölçtüğümde 37 - 37.4 civarında çıkıyor, havalardan dolayı mıdır başka bişey mi vardır sizce, 6 aylık şu anda, dişle alakası olabilir mi
D

Duygu E.

26 Ağustos 2025 21:38
Kulak içi mi ölçüyorsunuz ateşi, eğer öyleyse normal bir ateşi var bebeklerin kafaları hep bir tık daha sıcak olur normalde ama tabi diş çıkarma döneminde de aynı zamanda o da sebep olabilir hafif ateşe beslenmesi ve hareketliliği iyiyse bence endişelenmenize gerek yoktur🙏🏻
H

Hilal

27 Ağustos 2025 09:36
Alnından ölçüyorum zaten sürekli olmuyor ateşi ama kafası sıcak olunca endişe ettim tepe kısmı sıcak çünkü
D

Duygu E.

27 Ağustos 2025 10:57
Daha doğru bir sonucu kulak içi ateş ölçümü verir aslında birde bebeklerin kafaları vücutlarına göre her zaman daha sıcak olur bana bebeğimin doktoru da söylemişti endişelenme vücut ısı dengesini bebekler kafalarından sağladıkları için daha sıcak olması normaldir diye eğer vücut olarak ateşi yoksa kafasının sıcak olmasını dert etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir