Kabızlık

51 görüntüleme
T

Tuğba K. ..

5 Ekim 2025 07:17
3bucuk aylık bebeğim sma mama kullandım sorun yoktu 1 aydır hipp mamaya geçtimkabizlik yaptı sanırım5 6 gün yapmıyor fitille yapıyor onericeginiz mama varmi
B

Büşra T.

5 Ekim 2025 07:20
10 günekadar bı bebegın kaka yapmaması normal fitılle çocuğu tembellestırme şuan tabı farklı mama da etken olmuştur mamasına bırazcık zeytinyağı yok ama sureklı degıl bı sabah bı akşam
T

Tuğba K. ..

5 Ekim 2025 07:22
Evet 10 günekadar normalfakat 5 6 gündensonra sancısı başlıyor ve karnıdavul gibi oluyor mecburiyetten fitil verdim zeytinyağıdenedim manasına ekledim icirdim ve popo kısmına uyardım hemşire ılıksuda içirdedi ama olmuyi maalesef
B

Büşra T.

5 Ekim 2025 07:23
Azcık azcıkta su ver sureklı degıl ama idrarını koyu renk gördüğün zaman ben Aptamıl kullanıyorum 4 buçukaylık bebegım su verelı bagırsaklar calısıyo
B

Büşra T.

5 Ekim 2025 07:24
Eskı mamasına dön memnunsan bu mama yaramadı sanırım
P

Pınar ..

6 Ekim 2025 05:56
Anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar normal diye biliyorum mama içiyorsa kabızlık söz konusu olabilir.Anne sütü tamamen sindirilebiliyor mama öyle değil kaka yapması lazım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir