Kabız mı?

71 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

9 Ekim 2025 18:09
Merhaba sevgili anneler, oğlum 83 günlük. 6 gündür kakasını yapmadı. Sadece anne sütüyle besleniyor. Poposuna zeytinyağı sürdüm ama fayda etmedi. O kadar dolu ki içtiğini de kusuyor. Ne yapabilirim? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın, ilk anneliğim, tavsiyeye ihtiyacım var. 🙏🏻
T

Tuğba B. ..

9 Ekim 2025 18:14
Kusuyorsa rahatsız da olmuştur bence fitil ile çocuğu rahatladın
S

Senem İ.

9 Ekim 2025 18:19
Annesütü de alsa 10 güne kadar kaka yapmaması gayet doğal taki çpcuğun bi ağrısı buna sebebiyet verecek olumsuz bişey ama yoksa çocuk mutluysa 10güne ladar yapmayabilir seyrek kaka yapıyodur zaten bi sıkıntısı yoksa 10 güne kadar hastanede de bişey yapmıyolar
A

Ayşegül Ü.

9 Ekim 2025 18:21
Normalde 2 güne bir yapardı,ilk defa bu kadar uzun yapmadığı oldu. Genel olarak keyfi iyi ama içtiğini kusunca endişelendim. Yarın doktora götüreceğim.
M

Merve ..

9 Ekim 2025 18:33
Belki sizin bebişinizin bağırsak florası o şekildedir endişelenme. Ek gıdaya geçene kadar 10 günde 1 de yapabilir 1 günde 10 sefer de ama benim bebeğim de öyle olmuştu her emzirmem de kusuyordu keyfi yerindeydi ama kusuyor diye hastaneye götürmüştüm ve bağırsakları çok dolu demişti doktor karın filmine bakıp ve lavman yapmıştık 😒ondam sonra rahatlamıştı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir