İstahsız Bebek

97 görüntüleme
A

Ayşe

11 Ekim 2025 08:07
Bebegım suan 4 aylık erkek bebek. 2. Ayından berı ıstahsızlık baskadı uxuncu ayında demır b12 kullanmaya basladık sonra bı toparladı bır hafta kadae sonrasında devam edıtor ıstahsızlık sagarak bıberonla beslenkyor zorla verıyorum vermezsem 50 -60 ıcıp bırakıyor caresızım
E

Esra K.

11 Ekim 2025 08:13
Benimkde öyle oldupu zamblar oldu 3.5 4 ay arası tek çaree ara araa vermeyee devam etmen olacak canım sonraa heehangi başkaa sıkıntısıı yoksaa düzeliyorr atak haftaaındadırr buyuk ihtimallee sabırr
A

Ayşe

11 Ekim 2025 08:24
Dün kontrolde sıkınrı cıkmadı. 4 aydır meme reddı varken bıde ustune bıberon reddı ıyıce cıkmaz bı hal aldı psıkolojık anlamda sagıyorum sogutor sureklı ısıt olmuyor yemeyınce ne yapacagımı sasırdım kesın gececegını bılmek ıstıyorum sadece
D

Demet Ö.

11 Ekim 2025 08:24
Ayşe hanım benim bebeğimde öyle maalesef şuanb6.5 aylık3 aylıkken emmeyi bıraktı sağarak veriyorum ve hala 60 ml içip bırakıyor bazen 30 ml içip bırakıyor zor bela beslemeye çalışıyorum çabamla her şeyi temiz çıktı ama iştahsız bebek
A

Ayşe

11 Ekim 2025 09:23
Allah yardımcımız olsun cok zor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Ekim 2025 09:53
Aynı şeyleri yaşadım. Sabır :( maalesef biraz yoruyor süreç az az sık sık teklif ettim uykudayken kandırarak yedirdim annelere yapma dediğim herşeyi y yaptım geçecek merak etmeyin 💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir