İştahı Yok

41 görüntüleme
S

Saniye C.

2 Kasım 2025 08:26
Kızım 15 aylık. 10kilo 75cmdi en son. 10.aya kadar her şey normaldi yiyen çorba içen bir bebekti. Diş çıktıktan sonra araya da yaz girince iştahı değişti. Sabah 8de uyanıyor. Kahvaltıda yumurta salatalık çeri zeytin avakado üzüm tahin pekmez azar azar yiyor. 11de uyutorum 1 saat uyuyor. Öğlen çorba içiyordu 4 aydır bıraktı çorba içmiyor artık. Şekersiz pankek türleri fincan kek vs yapıyorum. Ara öğünde meyve organik atıştırmalık vs yiyor. 2.uykuyu 16.00da 45dk 1 saat kadar yapıyor. Akşamları menüde et varsa öyle yiyor sebze yemekleri yemiyor. Yatmadan öncede ev yapımı kavanoz mamalardan yapıyorum. 21.00-21.30 da uyuyor. Gece 2 kere beslenmeye kalkıyor. 3 kere falan kakalı bez sayısı var. Gündüz 3 kere emiyor. Sevmediği yiyeceklerde dilini silkeleyip ağlıyor zorlayınca da ikimizde iyi hissetmiyoruz. Genel olarak enerjik mutlu oyun kuran kitap okuyan koşup duran kitap okumayı seven 30 kadar kelime sayısı olan anne gel meraba diyen söylediğimiz komutları yerine getiren bir bebek. Ekran yok. Ama asla iştahı da yok. B12 düşük geldi 1 yaşında. İlaç kullanmıyor. Bütün bunlar normal mi 6 dişi var 4 diş daha geliyor geçici derim ama 4 5 aydır böyle. Ne yapabilirim? Sürekli aynı şeyleri yapıyorum. Artık sofra çocuğu olması gerekiyor. 1 kaşık da olsa pilav veya yemek yesin istiyorum. Beklentim 10 kaşık değil sadece 1 kaşık çorba

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir