İştah Artırıcılar

160 görüntüleme
B

Begüm B.

25 Ağustos 2025 18:40
Bu soruyu soracağım hiç aklıma gelmezdi ama bebeğim iştahlı bir bebekken birden sıfırlandı 1 yaşına geliyor neredeyse hiç yemek yemiyor genelde önerilmiyor ama temiz içerikli önerisi olan varmı
M

Mine A.

25 Ağustos 2025 18:44
Kan tahlili yaptırdınız mı? Belki vitamin eksikliği vardır
B

Begüm B.

25 Ağustos 2025 19:08
Yaptık her şeyi normal hiç ısrar etmem zorlamam belli bir rutini vardır
Dilara N. A.

Dilara N. A.

25 Ağustos 2025 19:39
Sevdiği şeyleri deneyin benim oğlum yemek yemek istemediğimde meyve püre kavanozu teklif ediyorum bazen kabul ediyor (doğal içeriklileri var ) e bebekte
B

Bahar K.

25 Ağustos 2025 19:56
Ben bebeğimin yemediği öğünü atlıyorum. Başka bir şey teklif etmiyorum. Özellikle atıştırmalık meyve dahil. Bir sonraki öğünü bekliyoruz. Öyle yediriyorum. Bir de ben emzirmenin yeme üzerinde çok fazla etkisinin olduğunh düşünüyorum. Bi şekilde tatmin ediyor bebekleri
B

Begüm B.

25 Ağustos 2025 19:58
Bende öyle yapıyorum aslında geçiştirmemek adına fakat çok fazla emmek istiyor doğal olarak ve bende emzirmek durumunda kalıyorum haklısınız
B

Bahar K.

25 Ağustos 2025 20:04
Ben uyku problemimiz yüzünden 16,5 aylıkken kesmeye karar verdim. Hala o aşamadayız. Emmediği içinde ciddi anlamda fark var yeme içmesiyle
A

Ayşe Ç. ..

26 Ağustos 2025 08:59
Bence hiç iştah açıcılara başvurmayın. Bebeğim aynı dönemdeyken biz de boyle bi istahsızlık yaşadık ve epey uzun sürdü. Diş cıkarmasının da büyük etkisi var tabi. Sonra kendiliğinden düzeldi şu an 14 aylık ve iştahı iyi. Cok zorlamadan biraz zaman verin bence
B

Begüm B.

26 Ağustos 2025 09:05
Umarım ki öyle olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir