İşitme Testi Klinik Bera Testi

95 görüntüleme
G

Gamze ..

22 Ekim 2025 17:09
Merhabalar oğlum 37+2 de doğdu sepsis tanısı ile 1 hafta yoğun bakımda antibiyotik tedavisi gördü yogun bakımdan cıktıktan hemen sonra işitme testi yapıldı her iki kulaktanda hızlı bir şekilde testi geçti fakat yogun bakım surecınden gectıgı ıcın klınık bera testıde yaptırmam gerektıgını soyledıler oğlumun tepkılerı iyi duyduğunu düşünüyorum ama tabi bu testte db farkı oluyormuş 2 hafta sonra testımızı yapıcaz fakat 1 saat uyuması gereken bir testmiş ve oğlum şuan 4 aylık gunduz pek uyumaz yarım saat en fazla oda kucakta testi yaptıran varmı süreç nasıl ilerliyor test esnasında emzirebilir miyim hareket ederse testte yanlış bir sonuç cıkar mı endişeliyim açıkçası bilgisi olan bilgi verebilir mi
L

Leyla T.

22 Ekim 2025 17:47
Ben oğlum için yaptırdım 1 saat uyuması diye bir şey yok sadece derin uyuması lazım test 10 dk bile sürmüyor.ama biz sabah saat 10.00 randevumuz saat 16.00 kadar hastanede kaldık çocuğumuzun uyuması için kucak da yapmıyorlar emzirme emzik kullandırmıyorlar.
G

Gamze ..

22 Ekim 2025 17:48
Peki sonucu nasıl cıktı bişey cıkıcak dıye cok endişeliyim açıkçası
L

Leyla T.

22 Ekim 2025 17:50
Sıkıntı çıkmadı.duyuyor
G

Gamze ..

22 Ekim 2025 17:52
Bizde olumlu sonuç alırız insallah tesekkur ederım
Ö

Özlem E.

22 Ekim 2025 17:58
Bende bu test için o kadar çokstrese girdim ki bebeğim öyle hemen uyuyan bi bebek değil maalesef ve uyumadı da orda başka bir cihaz daha vardı araştırma hastanesinde yapıldı. Biraz uykusuz ve biraz aç götürün belki işinize yarayabilir bu durum. Asla uyumadan da çok rahat başka bir cihazla yapıyorlar
G

Gamze ..

22 Ekim 2025 18:04
Çam sakurada da dediğiniz alternatif cihaz vardır inşallah aç ve biraz uykusuz götürücem umarım olumlu geçer tesekkur ederım biraz da olsa rahatladım 🙏
Ö

Özlem E.

22 Ekim 2025 18:35
Umarım vardır. Yani sonuçta bu test yapılacaksa farklı cihazlarda olmak zorunda diye düşünüyorum. Yardımc ı olabildiysem ne mutlu😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir