İshal/huzursuzluk Cok Acil Yardimci Olabilir Misiniz

65 görüntüleme
M

Melike Ç.

26 Ekim 2025 23:03
Merhaba bebegim 6,5 aylik ek gidaya gectik hersey normal ilerliyodu ama anus bolgesinde beyaz beyaz sivilce gibi birseyler cikti ek gidayi kestim ama hala gitmedi (5 gun ek gida vermedim yeni birsey denemedim) bugun ishal oldu ve 6 kez kaka yapti. En son patates puresi/pirinc blend edip verdim kakasi pure haline donustu ama uyurken biranda uyanip agliyor. Atak haftasindayiz, dis cikarma icin herhangi bi belirti gormedim (ates yok damaklarda da ekstra bi degisiklik yok) yardimci olabilir misiniz? Cok endiseleniyorum
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

27 Ekim 2025 00:59
Merhaba ek gıda döneminde olabiliyor verdiğiniz ürüne bağlı olabilir ishal hangi işgaller acil sayfamdan bakabilirsiniz. Poposuna pişik bakımı yapın oda ayrıntılı sayfamda var. Ateş ve dişte kabarıklık olmadan da dis ağrısı yaşanabilir. Ama karnı ağrıyorda olabilir tadimlari küçük porsiyonlar şeklinde yapıp yoğurt bir süre vermeyin poposu geçmezse bir uzmana danışın. Beslenemesi ve keyfi yerindeyse halsiz değilse ishalde gecicektir bol bol emzirin https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir